top of page

Alt det du behøver at vide om det nye luksus ‘outlet’ i Plaza Mayor

Af Frederik Avenstrup

Luksusoutlettet slog sine døre op den 13. februar i MálagaEndelig kom der en konkret dato på åbningen af det store outlet efter flere forskellige forsinkelser. Det er det første luksuscenter, som det engelske firma McArthurGlen åbner i Spanien, og som kaldes Malaga Designer Outlet, til at starte med vil der være hundrede butikker fordelt på et areal på 17.500 kvadratmeter, hvilket gør det til det største af sin art i den sydlige del af Spanien.


Området er bygget i typisk andalusisk stil. Anlægget er bygget i to etager, dog vil butikkerne være i den nederste etage og på den øverste etage vil der være placeret som rekvisitter, balkoner, blomster krukker og endda gardiner, i rigtig spansk stil.

Malaga Designer Outlet er placeret på et stort centralt torv som lokalt kaldes for den ovale plads. Centret har to hovedindgange og er direkte forbundet med den nuværende Plaza Mayor med fire indgange (to ved shopping området, den ene med den nuværende udendørs parkering og den anden med aktivitetsbygningen). For at være mere præcise, så kan de besøgende komme over til outletområdet via den gamle Plaza del Agua (hvor gourmetområdet er), ved pladsen tættest på Mercadona og ved den centrale adgang til indkøbsbygningen (hvor statuen af tyren er).


På hovedtorvet er der en stor pergola, der bliver brugt af en af de fire restauranter i området. Denne store plads har markiser, der kan rulles ind og et springvand for at afhjælpe med varmen i de centrale timer af dagen.


Omkring dette torv er centerets vigtigste mode mærker placeret. Specifikt er området tættest på Plaza Mayor shopping bygning, tildelt de største butikker, med et areal på omkring 1.200 kvadratmeter, med nogle af de mest eksklusive mærker, der vil tilbyde regelmæssige rabatter fra 30 og 70% hele året.

Lokalerne i den centrale del har en gennemsnitsstørrelse på 200 kvadratmeter, afhængigt af hvilket brand eller mærke det drejer sig om er de mindre eller større. Blandt de mærker man kan finde her har vi de kendte mærker som Adidas, Adolfo Dominguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi og Under Armour, blandt andre. Selvom området er fokuseret på butikker, er der også plads til områder hvor man tage en pause for alt det indkøb, få fyldt maverne og få noget drikkelse så man undgår dehydrering. Her kan vi finde: Café & Tapas, La Boutique, MasQMenos og Starbucks, som er fordelt på områdets forskellige pladser.


Der er taget højde for ikke at ødelægge forretningen for alle de butikker i Plaza Mayor ved at, de ikke vil være til stede i ”outlet” delen.


Men projektet stopper ikke her, hvis nogen troede det. Dette luksus ”outlet” vil komme til at vokse over de kommende år, og de ansvarlig for projektet hævder at de allerede er i fuld gang med arbejdet på projektets anden fase, der inkluderer en udvidelse af området med 170 butikker og 30.000 kvadratmeter, med en international investering på 140 millioner.

323 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page