top of page

ATALAYA GOLF & COUNTRY CLUB

To golfbaner, der tilbyder forskellige udfordringer og muligheder til at spille hele året


AF DIANA GEORGINA SØRENSENDen gamle bane

Atalayas gamle bane åbnede i 1986 og er en af de fineste baner på Costa del Sol. De brede generøse fairways bølger sig mellem træer og blomstrende buske og giver skygge og farver hele året. De mange forhøjede greens kan gøre valget af køller mere end interessant, og kræver en omhyggelig dømmekraft for at lave nogle gode putts.


Den gamle bane er ideel til gåture og tilbyder en storslået udsigt over La Concha og Middelhavet samt de søer og vandløb i området, som er rigt befolket af mange vandfugle arter.


Den gamle bane er designet af Bernard von Limburger, en af ​​Tysklands mest annerkendte golfbanearkitekter, som udover Atalaya Golf har designet 74 europæiske baner.

Hvert år er Atalaya vært for en række professionelle turneringer, mens banen tilbyder en god udfordring for spillere på alle niveauer.


Den nye bane

Paul Krings nye bane i Atalaya, blev åbnet i 1990, og præsenterer mange spændende udfordringer. Paul Krings har været ansvarlig for at designe en række europæiske golfbaner, herunder den prestigefyldte GC Schloss Maxlrain i det sydlige Tyskland. Den nye bane befinder sig på bakkerne over Atalayas gamle bane, og kræver stor nøjagtighed fra dens tee. Banens fairways og greens er beliggende på skråninger og de mange skiftende højdeændringer, kræver et omhyggeligt valg af køller.

Banen giver en vidunderlig panorama-udsigt over det omkringliggende landskab, Middelhavet og Gibraltar, og takket være dens beliggenhed væk fra de travle veje giver området et roligt miljø, hvor du kan nyde din runde golf. Selvom der er nogle få stigninger, er banen perfekt gangbar, men i sommervarme tilrådes det at leje en buggy.


Den første tee ligger i kort afstand fra Atalayas Golf Academy og tilbyder praktiske øvelsesfaciliteter til opvarmning før spillet.

 

Kontakt informationer

ATALAYA Golf & COUNTRY Club

Avenida del Coral 42, 29688, Málaga

Marbella, Spain

Tel: (+34) 952 88 28 12

Email: info@atalaya-golf.com

Web: www.atalaya-golf.com


Faciliteter

Buggies, Trolleys, Elektrisk Trolleys, Driving range, Øvelsesområde, Golf kursus, Klubhus, Restaurant, Bar, Kiosk


Betingelser

Handicap Begrænsning: Mænd 28, Kvinder 36

Kun Soft Spikes


Rute information

Gamel Bane - 18 huller, Par 72

6146-5860-5421-5034

Ny Bane - 18 huller, Par 71

5142-5044-4356


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page