top of page

Baviera Golf slår dørene op for deres superlækre nyrenoverede restaurant.


Baviera Golf har 2 områder, hver med sin egen personlighed og faciliteter, med kapacitet til mere end 250 personer til større selskaber såsom banketarrangement, bryllupper, etc. og med plads til over 250 gæster udendørs. Begge placeringer har imponerende terrasser med udsigt over Axarquía og de nærliggende enklaver, perfekte til at nyde en uforglemmelig dag.


Restauranten har åbent alle dage og her kan man få alt fra en fantastisk kokkemenu, til en næringsrig og let snackmenu, hvis det er det spillerne tænger til efter en tur på golfbanen, til de mest udsøgte delikatesser, fra deres gastronomiske menu, udført specielt af restaurantens køkkenhold og deres Chef.


Doña Francisquita Catering med mere end 25 års erfaring i catering-sektoren i Málaga og i hele Andalusien, står for restauranten på Baviera Golf, efter en grundig renovering af køkkenet samt lokalerne.Miguel Segui – indendørs arkitekt fra firmaet EMEALCUBO, har stået for alt dekorationen. Så faciliteterne står nu med et elegant industrielt look, med fritstående træbjælker, rør og den flotte murstensvæg. Flot kombineret med den elegante bar og møblerne i lokalet.


Et besøg værd om du så er golfspiller eller ej.


Restauranten har åbent hver dag fra kl.11:00 – 17:00.

Private fester kan bookes både til frokost og til middage.

Der er store fordele at hente hvis man er medlem af Baviera Golf.

127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page