top of page

Bortført svensker fundet

Af Frederik Avenstrup


Svensk 12-årig pige der var meldt savnet i Sverige, blev fundet i god behold i Fuengirola


Den 12-årige pige befandt sig sammen med sine forældre. Ingen af forældrene har myndigheden over pigen.


Den svenske pige forsvandt tilbage i oktober måned sidste år, mens hun var under de sociale myndigheders varetægt. De svenske myndigheder fandt frem til, at pigen muligvis befandt sig på Costa del Sol, og kontaktede derefter politienheden under Junta de Andalucía.Efter anmodningen fra de svenske myndigheder indledte spansk politi en sag i samarbejde med de sociale myndigheder i Fuengirola. Det har efterfølgende viste sig, at pigens mor havde taget hende med til Spanien uden tilladelse, med hensigt i at gemme sig fra myndighederne her nede på Costa del Sol.


Efter modtagelsen af de nødvendige oplysninger og i samarbejde med den svenske regering begyndte det spanske politi at finkæmme byen, men sagen viste sig hurtigt at være yderst kompliceret, da de ikke var registreret ved noget rådhus, og pigen gik ikke i skole. Alligevel lykkedes det at lokalisere pigen i midten af ​​december.


Hun kom med det samme under varetægt af de Sociale Myndigheder fra la Junta de Andalucía. Politiet kontaktede den svenske ambassade i Málaga, som hurtigt fik ordnet de nødvendige papirer for at pigen kunne komme hjem til Sverige hurtigst muligt. Pigen blev efterfølgende eskorteret af det spanske politi til et almindeligt passagerfly, som bragte pigen tilbage. Nu er hun så hjemme igen, og igen i de sociale myndigheders varetægt.


I Sverige har myndighederne formelt anklaget forældrene for bortførelse af en mindreårig, oplyser den andalusiske administration.

218 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page