top of page

BYGGER EN NY LIVSSTIL

Opdateret: 29. nov. 2019


CARPE HOMES, er promotor virksomheden bag CARPE REAL ESTATE, som for øjeblikket er i gang med to nye bolig projekter: THE RIAD BENALMÁDENA, et projekt med 19 lejligheder og penthouses i byens centrum, og CRYSTAL VILLAGE ESTEPONA, et kompleks på 8 luksusvillaer på første række til golfbanen i La Resina. På begge projekter er der lagt stor vægt på detaljerne, finish og kvalitetsmaterialer såvel som overholdelse af de satte frister, som i vores nyligt leverede projekt MONTE PARAISO FUENGIROLA. Derudover er de på nuværende tidspunkt i gang med et meget spændene projekt med et lejlighedshotel i hjertet af Los Boliches, i Fuengirola.


THE RIAD, signeret af arkitekten MANUEL HERREROS, ligger i en af de bedste grunde i Benalmádena Pueblo og er designet som en oase af komfort midt i det historiske centrum. Projektet består af boliger på 1,2 eller 3 værelser, garage på to niveauer og et chillout område med pool på tagterrassen, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over Benalmadena og havet. Takket være sin enestående beliggenhed, kun 200m fra rådhuset, kan det prale af at have alt tæt på, butikker, restauranter og vigtigste kontoer. At bo i THE RIAD er den ideelle mulighed for dem, der ønsker at nyde den komfort man får ved en ny og moderne konstruktion uden at ofre den charme der er ved at bo i Benalmádena centrum.

www.theriadbenalmadena.comDe arkitektoniske og designmæssige valg er et kendetegn for CARPE HOMES, som afspejles tydeligt i CRYSTAL VILLAGE. Et unikt projekt med 8 luksusvillaer til opførelse på første række til golfbane, underskrevet af arkitektstudiet ER ARQUITECTOS. Dette eksklusive projekt har til huse i Estepona, i den private urbanisacion La Resina Golf & Country Club, kun 10 min fra Puerto Banus. Hver villa er fordelt på tre etager, hvor de åbne og lyse rum dominerer og som åbner sig ud mod landskabet, som bliver inddraget og bliver en del af boligen. Alt dette samt de goder området kan tilbyde såsom strande, gastronomiske oplevelser og de mange sociokulturelle oplevelser, gør CRYSTAL VILLAGE til det perfekte sted at bo, slappe af og nyde hele året rundt.

www.crystalvillageestepona.comDe øvrige projekter fra CARPE HOMES befinder sig langs Costa del Sol, blandt dem retter vi opmærksomheden hen mod MONTE PARAISO FUENGIROLA, beliggende i urbanisacionen Torreblanca del Sol op mod naturparken Parque Natural de las Presas. Dette kompleks består af 58 boliger med 2-3 soveværelser, der stiler mod at forbedre de kommende ejers livskvalitet. De glatte flader, rummenes lysindfald og de store vinduespartier gør at havet og Fuengirolabugten bliver hovedpersonerne i disse boliger. Komplekset byder på spektakulære fællesarealer, herunder poolen – udført som en strand -, fitnesscentret med sauna og grillområde.

www.monteparaisofuengirola.comCARPE HOMES, har i løbet af disse 25 års arbejde formået at tilpasse sig, vokse og udvikle sig. Deres primære mål er at tilbyde et unikt produkt, at deltage aktivt i alle projekternes såsom; udvælgelse af de bedste placeringer, undersøgelse og udvikling af de arkitektoniske projekter og den direkte kommercialisering af ejendommen med total gennemsigtighed og alvor.

Men deres arbejde slutter ikke efter salget af ejendommen; Som en garanti for kvaliteten, udfører de en komplet eftersalgsservice, hvor deres team personligt sørger for, at alle kundebehov bliver løst.


Avda. Los Boliches, 40

29640 Fuengirola (Málaga)

(+34) 952 476 950

www.carpehomes.com
123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page