top of page

CHAPARRAL GOLF CLUB


Golfbanen

Chaparral Golf Club har siden sin åbning været en af ​​de mest attraktive baner på Costa del Sol. Denne udvikling har været mulig takket være Antonio Rubios engagement og udholdenhed og hans familievirksomhed, der formåede at gøre Chaparral Golf Club til en af ​​favoritbanerne på Solkysten.


Chaparral Golf Club ligger i begyndelsen af ​​Mijas “Golf Valley”, en given destination for golfelskere fra hele verden og er let tilgængelig med en motorvejsadgang fra N - 340.


Det originale design blev lavet af Pepe Gancedo og det er den eneste golfbane på Solkysten med 6 par 3, 6 par 4 og 6 par 5.


Klubben tilbyder førsteklasses service lige fra ankomst med lækre parkeringsforhold med træoverdækkede parkeringspladser, man bliver budt velkommen ved ankomst, specialiseret personale på Pros-shoppen og dejlige omklædningsrum med en udsøgt indretning.


Under spille runden: Markeringer på banen, de nyeste modeller af elektriske buggys, buggy-bar service og kvalificeret personale til at kontrollere spillet.


Chaparral Golf Clubs succes har været mulig takket være det unikke miljø, infrastruktur, kvaliteten i deres servicer og et godt forhold mellem pris og kvalitet. Fra hvert hul kan du nyde de fantastiske og unikke omgivelser.


Chaparral har også et træningsområde bygget i træ fordelt på to etager og kapacitet til 32 spillere og en Green til træning på 1000 m2 til approach og bunkertræning.


“Spektakulær” er sandsynligvis den bedste definition af den følelse man får, når man spiller på Chaparral, en golfbane, der er i stand til at være vært for enhver golfkonkurrence af høj kvalitet, både på amatør og professionelt niveau.Klubhus

Deres arkitektklubhus i aller bedste andalusisk stil tilbyder luksuriøse faciliteter og elegante møbler, hvor man kan nyde en række forskellige miljøer, såsom den store terrasse med en fantastisk udsigt over golfbanen og havet.


Har man brug for en pause? Det komfortable og fuldt udstyrede klubhus på Chaparral Golf Club inviterer på et øjebliks afslapning på terrassen, hvor man kan nyde det fantastiske landskab beliggende mellem to dale, omgivet af fyrretræer og udsigt over det blå Middelhav.


Med sin misundelsesværdige, rolige beliggenhed tilbyder klubhuset en fantastisk udsigt og vidunderlige solnedgange med havet og den rige vegetation som baggrund for den stadigt nærværende aroma af den indfødte middelhavs fyrreskov: kanarie fyrretræer fra den oprindelige skov.


Kom og se hvordan både den naturlige skønhed og dens funktioner har gjort Chaparrals Golf Club til et unikt paradis for golfentusiaster fra hele verden.


Kontakt informationer

Chaparral Golf Club

Urb. El Chaparral N-340, km 203

29648 Mijas Costa

Tel.: (+34) 952 587 733

Fax: (+34) 952 587 744

reserva@golfelchaparral.com

www.golfelchaparral.com


Faciliteter

Buggies, Electric Trolleys, Trolleys, Driving Range, Putting Green, Golf Academy, Pro Shop, Rental Clubs, Klubhus, Restaurant, Bar, Massage Center


Betingelser

Handicap Begrænsning: Mend 28, Kvinder 36

Kun Soft Spikes


Rute information

18 huller, Par 72

5649-5402-4594

43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page