top of page

Cocina del Retorno lancere næste mandag den 4. maj med et nyt Take Away-konceptet

Af Diana Sørensen


Den Solidarisk Gastronomiske Festival “Cocina del Retorno” drevet af Marbella All Stars, sigter mod at hjælpe uafhængige gastronomiske restauranter med at åbne deres køkkener op efter sundhedskrisen Covid-19, som starter op mandag 4. maj med konceptet Take Away eller afhentning af menuen i restauranten.


Restauranterne arbejder også i fuld fart på den Specielle Menu eller Festmåltid, med hvilken de har planer at åbne deres døre med for offentligheden efter krisen i overensstemmelse med de udstete regler der skulle være. Teamet bag Cocina del Retorno samler allerede 26 restauranter fra hele Malaga-provinsen, og planen er, at der vil komme flere på listen i de kommende dage. Modtagelsen af initiativet har været enormt positivt og har derfor udvidet deres radius til Cádiz provinsen.


Sådan har vi udviklet ”Cocina del Retorno”

Udviklingen af ”Cocina del Retorno” er blevet udført via flere telematiske møder med restauranter for at analysere alle de ændringer der har været i forbindelse med situationen og kundernes behov efter Covid-19. Målet med ”Cocina del Retorno” ifølge direktøren bag Marbella All Stars, María Asenjo, er ideen at tilbyde innovative løsninger, der understøttes af to kvaliteter i projektet:

1.- Styrken i sammenholdet hos restauranterne, som betragtes som et stort team, næsten en familie på grund af de stærke loyalitetsbånd. Mottoet for Marbella All Stars er #JuntosBrillamosMas (Sammen Skinder Vi Mere).

2.- De teknologiske muligheder.

Det første skridt vil være at lancere “Cocina del Retorno Take Away”. Den første gruppe begynder med Take Away kortet fra 1. maj og så vil flere komme til gradvist. Sådan forklarer María Asenjo det: ”Restauranterne med at tilpasse deres forslag til Take Away eller afhentning af en menu i deres restaurant, hvilket kræver en særlig udvikling af retter og præsentation af menuen. Men dette nye forslag vil blive skab for at blive og vil hjælpe dem meget under den første fase af nedtrappingen.”


De første restauranter med Take Away-forslag er: Lígula, Beluga og La Alvaroteca i Málaga; Arai fra San Pedro Alcántara; Daytona fra Puerto Banus; Cats&Kitchen fra Estepona; Pimienta Urban Food fra Mijas; Las Tablas del Rey i Fuengirola og Asador Puerta de Málaga fra Casabermeja.

Take Away kommer til de gastronomiske restauranter for at blive

Cocina del Retorno vil give disse restauranter en vigtig platform til at formidle og bestilling gennem en innovativ APP, der er igang med at få sidste hånd. APP’en giver kunderne mulighed for at bestille uden at skulle ringe til restauranten, en foretrukken mulighed for de fleste Take Away-brugere rundt om i verden, ifølge den internationale markedsanalyse, der er foretaget af Marbella All Stars.


Sådan forklarer direktøren for Marbella All Stars det: ”Take Away-kunder vil hurtigt og let finde deres foretrukne muligheder med bare et par klik på deres mobiltelefon. APP’en Cocina del Retorno tillader dette ”. Planen er, at APPen skal være fuldt operationel om to uger.


På nuværende tidspunkt er der for Malaga allerede 26 restauranter, og planen er at øge dette antal i de kommende dage. Noget der er værd at fremhæve her er om en stor første fremtræde er at der også er restauranter i Cádiz provinsen som gerne vil være, her finder vi La Curiosidad de Mauro, fra hovedstaden og La Casa del Farero de Poblado de Sancti Petri.


Den komplette liste over restauranter på nuværende tidspunkt er som følgende:


45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page