top of page

Corona-krisen fører også noget positivt med sig

På grund af den aktuelle coronakrise ser hverdagen nu anderledes ud for mange. Men heldigvis blomstrer hjælpsomheden op her i disse tider, mange folk hjælper hinanden med at få hverdagen til at fungere.


Et fint eksempel på dette, er Johan og Gitte som er ejere af ESCANDI Vacation Homes (som tilbyder unikke ferieboliger på Costa del Sol med fokus på områderne Fuengirola og Torremolinos) og Gourmania. De har nemlig valgt at donere 14 flasker af den eksklusive svenske whisky fra Mackmyra til en værdi af mindst 6000 euro, sammen med Bladet Solkysten, til formål for at samle penge ind til dem som har mest brug for det i denne svære tid vi gennemgår. Pengene kommer til at gå direkte til organisationen Fuengirola Solidaria, som går ind og hjælper med mad eller hvad der skulle være behov for, så de lokale borgere kan komme bedst muligt igennem COVID-19.


Du kan hjælpe os med at støtte dem, som har mest brug for omsorg, tryghed og håb for en lysere fremtiden, ved at byde på disse unikke Whiskyer fra det svenske Mackmyra destilleri. Den første svenske whisky Mackmyra blev i 2012 kåret ved International Wine and Spirits Competition til Europas Bedste Destilleri. First Edition vandt guld ved IWSC 2011, og Wizards of Whisky kårede Mackmyra til Europas Bedste Destilleri i 2012. Mackmyra er ikke et stort destilleri, så der lægges en stor portion kærlighed i produktionen. Der er plads til at fastholde håndværket i produktionen samt at tænke ud af boksen. Den fremstiles ved brug af lokale ingredienser og uden tilsætningsstoffer.

Der kan bydes på 12 flasker af Preludium 03 og 2 flasker af 04 via. Solkystens facebookside, ved at skrive dit bud i kommentarfeltet. Giv et bidrag og gør en forskel i dag.


Disse eksklusive whiskyer der har vundet en flot anderkendelse og præmier rundt i verden, vil komme både signeret og nummereret!.


Den sidste dag for at afgive bud, er den 30. juni 2020!


Alle donationer går ubeskåret til Fuengirola Solidaria og ikke nok med det har Escandi lovet at give en flaske vin til alle dem som byder.


80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page