top of page

Cortidea åbner nyt Showroom i Marbella

Af Frederik Avenstrup


For at komme tættere på og for at opretholde den gode service overfor deres kunder, har Cortidea nu åbnet deres nye Showroom i Marbella.


Men hvem er Cortidea?

Cortidea er specialister i kvalitetsgardiner, tæpper, ompolstring, tapeter, betræk, persienner og markiser. Cortideas mission har altid været at levere stilfulde, attraktive kvalitetsprodukter, og vi er kendt for vores store udvalg af moderne, trendy mærker inden for indretning.


De giver deres kunder en uforlignelig og personlig service med et strejf af luksus og komfort til hjemmet. De har et utrolig bredt udbud af fabrikater, der lever op til moderne kvalitetsstandarder, og de følger med i tendenserne inden for nutidskunst ved hjælp af velkendte designermærker.


Nu også i Marbella

På grund af den stigende efterspørgsel ved Marbella området og for at komme tættere på deres kunder i Estepona, har Henrik Stæhr Jørgensen nu valgt at åbne et lækkert lille showroom i Marbella. Henrik kommenterer til dette ”vi har mange kunder i området og da vi ønsker at kunne tilbyde den samme gode service til alle vores kunder, har vi valgt at åbne dette Showroom i Marbella, så vores kunder uden at skulle bevæge sig alt for lang væk kan komme ned og blive inspireret og mærke på kvaliteterne”.


Adressen på det nye Showrrom er:

Urb. Marbella Real Local 3

Av. Bulevar Principe Alfonso de Hohenlohe, s/n,

Marbella

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page