top of page

Costa del Sol fastholder de reservationer, der blev foretaget til sommeren før coronavirus-krisen

Af Frederik Avenstrup


De mest optimistiske turister har allerede booket til august ”med ro i sindet om, at de ikke mister deres penge”, ifølge nogle operatører


På kysten prøver forretningsfolkene at holde fast på en tynd og usikker tråd af ​​håb, efter at have set dagene gå og at mængden af reservationer, der blev booket i de store ferie måneder juni, juli og august, før Covid-19-krisen brød ud, stadig fastholdes. Selvfølgelig er det et tal, der kan være 10%, ifølge data leveret af præsidenten for hotellerne på Costa del Sol (Aehcos), Luis Callejón Suñé, som er skeptisk om coronavirusen kommer til at tillade udviklingen af turistaktiviterne i højsæsonen og er kritisk over, at der endnu ikke er en dagsorden samt en protokol for en sikker tilbagevendelse af turisterne og arbejderne.


Web portalen Clubrural har konstateret, at antallet af reservationer er steget i løbet af de første uger i maj, sammenlignet med tidligere. ”De mest optimistiske rejsende er allerede igang med at booke til august med den sikkerhed, at de ikke kommer til at miste deres penge,” sagde de. Derudover erklærede denne platform, der samlet set har 13.000 landhuse og hoteller, at selvom det stadig ikke er tilladt at rejse, så fortsætter 79,9% af ejerne med at annoncere deres landhuse.


I går meddelte statssekretæren i Ministeriet for Turisme, Isabel Oliver, at de er ved at udvikle en kampagne for at stimulere national turisme, når udviklingen af ​​pandemien tillader det. Derefter vil der udvikles en salgs- og markedsføringsplan for det internationale marked.


959 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page