top of page

Dansk kvinde dræbt i ulykke i Mijas

Af Frederik Avenstrup


Den danske kvinde var ifølge mediet bosiddende i området, hvor ulykken sketeUlykken skete den 8. december, kort før klokken 21.40 søndag, her modtog alarmcentralen i Málaga en meddelelse om en frontal kollision mellem to køretøjer på Coín-vejen A-7053 ved Km. 9 af i retning mod Coín.


De kvæstede var den 19-årige danske kvinde og en 53-årige dansk mand og 2 mænd på henholdsvis 37 og 71 år. Det bekræfter Guardia Civil.


Koordineringscentret sendte straks både ambulancer, betjente fra Guardia Civil, lokalpolitiet og brandfolk fra Mijas til ulykkesstedet, skriver Juntadeandalucia.es i en pressemeddelelse.


De kvæstede blev i al hast ført til Hospital Costa del Sol i Márbella.


To finner uskadt

Her kørte to biler frontalt sammen - i den ene bil sad danskerne, mens to finnere befandt sig i den anden bil. Den 54-årige kvinde sad på bilens passagersæde foran, mens hendes mand på 53 år førte bilen og blev alvorligt kvæstet. Den 19-årige kvinde sad på bagsædet.


Laila Andersen er navnet på den omkomne, mens hendes mand, Jan Andersen, kørte bilen. Parret er ifølge mediet bosiddende i området, hvor ulykken skete.


Ulykken skete nær en rundkørsel ved Entrerrios og byggemarkedet Bigmat, men politiet i Málaga arbejder fortsat på at klarlægge omstændighederne ved kollisionen.


Ingen af de to finske mænd kom alvorligt til skade.


Bekræftelse fra de danske myndigheder

Dagen efter kom bekræftelsen på denne tragiske ulykke fra de danske myndigheder:


“Udenrigsministeriets Borgerservice kan bekræfte, at en dansk statsborger er omkommet i Spanien. De pårørende er underrettet. Udenrigsministeriets Borgerservice har tavshedspligt i personsager og kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen.”


Kilder: Spanien i Dag, Diario Sur, Málaga Hoy

465 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page