top of page

De fire faser til oprettelse af din salgstragt


Everest Marketing - Real Estate Marketing

www.everestmarketing.es

 

Tragt eller salgstragt hjælper virksomheder med at generere en proces, der gør det lettere for dem at sælge deres tjenester, løsninger eller produkter, startende med køb af kunder som et væsentligt forløb af salget, efterfulgt af afslutningen af ​​salget og kulminerer i kundeloyalitet. Som det er indlysende, varierer tragtmodaliteten afhængigt af hver type virksomhed, og i det specifikke tilfælde af ejendomsmæglere skal den have en række egenskaber, der er i overensstemmelse med den aktivitet, de udfører. Således er det nødvendigt, at ejendomstragten er orienteret mod de forskellige faser, som en potentiel kunde skal gennemgå under processen ved køb/salg af en ejendom, det være sig et hjem, et kommercielt lokale eller en parkeringsplads. I en ordning, der også gælder for huslejer. På denne måde handler det om at skabe et system, der gør det muligt for enhver bruger, der har behov for at udføre enhver ejendomsdrift, der er inden for agenturets forretningsmål og indflydelsesområde, ender med at ansætte sine tjenester og også forsøger at favorisere, at samme klient kan gentage i fremtiden og, for at afslutte en perfekt god cirkel, at han også anbefaler os til andre mennesker. Men for at alt dette skal ske, er det vigtigt at udarbejde og starte en meget effektiv konverteringstragt, der dækker de forskellige faser, som en person, der er interesseret i en bestemt ejendomsløsning, gennemgår, indtil de først bliver klient, og derefter en loyal klient, der også promoverer os baseret på sin gode oplevelse. For at nå dette mål er der en bred vifte af ressourcer, der kan bruges til opstilling og styrkelse af tragten, da vi for at hjælpe med at drive de forskellige faser af salgsprocessen har et bredt arsenal, der spænder fra strategier fra indgående markedsføring til reel ejendom copywriting teknikker.


De fire faser til oprettelse af en meget effektiv salgstragt til fast ejendom

Salgstragten for en ejendomsmægler skal fremme opnåelsen af ​​fire grundlæggende mål: tiltrække, konvertere, modne / lukke salget og glæde over at bevare loyalitet. Lad os gennemgå hver af dem:

1- Tiltræk

For at nå potentielle kunder er det vigtigt at være synlig for dem, hvilket opnås ved at fange trafik til ejendomsmæglerens websteder: web, blog, landig-sider osv. Strategierne, der skal udvikles til at opfange denne strøm af besøg, er flere:

• Inbound Marketing: sæt teknikker, der sigter mod at tiltrække brugeren på en ikke-påtrængende måde, i modsætning til Outbound Marketing. Et eksempel på et indgående markedsføringsværktøj er copywriting af ejendom til blogs.

• Organisk SEO og lokal SEO: optimering af siderne, så Google giver dem en god position over for bestemte brugersøgninger.

• SEM-kampagner på Google: betalte annoncer i søgemaskinen er især nyttige i en sektor som fast ejendom, hvor der er meget SEO-konkurrence.

• Kampagner med Facebook-annoncer, Linkedin-annoncer, Youtube-annoncer osv.

Det er klart, at hver af disse ressourcer skal bruges i henhold til de specifikke egenskaber og behov hos ejendomsvirksomheder, hvilket for eksempel på lokalt SEO-niveau vil oversætte til at lægge den krævede vægt på det geografiske område, hvor de ejendomme, der ligger, er reelle ejendomme i deres forskellige porteføljer. I forhold til sociale annoncer ville det medføre gennemførelse af kampagner på de sociale netværk, hvor det mål, der interesserer os, findes (for eksempel kan et luksus Ejendomsmæglerfirma få meget ud af Linkedin på grund af den dominerende profil af de brugere, der bruger det).

2 - Konverter

Efter at have opnået besøgene er det næste mål med vores salgstragt at fange kundeemner, dette er data så værdifulde som telefonnumre eller e-mails fra kunder, der til enhver tid kan være interesseret i vores ejendomsservice. Husk, at vi selvfølgelig taler om følsomme oplysninger, som brugerne ikke med glæde opgiver, medmindre de vil opnå en konkret fordel. Det vil sige noget værdifuldt for dem, som kan være alt fra en gratis guide eller e-bog til et webinar eller en anden form for fordel. I denne sammenhæng spiller landingssider en væsentlig rolle, som er specielt designet til at tilskynde brugere, der besøger webstederne, til at tage en bestemt handling, som kan være fra at generere kundeemner til direkte at kontakte ejendomsmægleren. I betragtning af vigtigheden af ​​denne type sider er det meget vigtigt, at de plejes og skærpes.

Maksimalt anbefales det at bruge software, der hjælper med at tilpasse dem som Instapage eller Unbounce. Ligeligt for at vide, om leadgenerationsstrategien fungerer, skal konverteringsfrekvensen måles, dvs. hvor mange af de modtagne besøg oversættes til brugere, der udfører de tilsigtede handlinger.

3 - Moden og luk

Når først kundeemnet er genereret, er det tid til at pleje det, forberede brugeren, så han er mere tilbøjelig til at leje ejendomstjenesterne, hvis han har behov for at tilfredsstille det, hvad enten det er at købe et hjem, sætte en ejendom op til salg eller ethvert aspekt relateret til lejen. Til dette er e-mailmarkedsføring et fremragende værktøj, da hvis kampagnerne er godt designet, har de potentialet til at modne føringen meget, hvilket får brugeren til at se opfattelsen af, at hvis han nogensinde har brug for en ejendomsservice, hvem bedre vil levere det bureau, der kontakter dig for at give dig relevant indhold og værdifuld information. På dette tidspunkt er brugen af ​​en god CRM afgørende, dette er et program til styring af kundeforhold, der giver os mulighed for at udvikle et blyplejningssystem ved at sende e-mails. På markedet er der flere interessante muligheder med hensyn til platforme af denne type, såsom Autopilot, Sendinblue eller Hubpspot.

Endelig er afslutningsfasen den mest kritiske i enhver salgstragt, det være sig for ejendomsvirksomheder eller af enhver anden type, forudsat at de i det første tilfælde lejer deres tjenester.

Det skal huskes, at de kundeemner, der når dette punkt, altid vil være en lille del af de modtagne besøg og en meget lille del af de genererede kundeemner, så vi skal spore salgstragt, så den i hver fase fanger det største antal for potentielle kunder, skønt den kvalitative tilgang aldrig mistes af syne.

Dette kræver konstant evaluering, optimering og forbedring af hele processen, noget der til trods for at det kræver tid og ressourcer er det værd, fordi vi hverken taler om mere eller mindre end en tragt, der fungerer automatisk for at tiltrække kunder og øge salget. Hvilket ikke er en hindring for, at ejendomsmæglerens personlige indblanding stadig er meget vigtig for at gennemføre operationerne.

4 - Loyalitet: glæde

Det er netop den menneskelige faktor, der bidrager meget til succesen i den sidste fase af salgstragten, kundeloyalitet, selvom dette altid kan styrkes med specifikke handlinger: premium nyhedsbreve med forudgående information om udviklingen i ejendomsporteføljer, særlige rabatter på visse tjenester osv. Som det er indlysende, ville dette aspekt være mere orienteret mod bestemte kundeprofiler, hvilket ikke ville være dem, der kun har brug for en bestemt service, hvor sidstnævnte er henstillingen til tredjeparter, det mest interessante område for loyalitet at arbejde med. I nogen af ​​tilfældene handler det om at glæde klienten til at fremme deres loyalitet, og det er også meget vigtigt at indsamle deres feedback, hvilket altid vil være meget nyttigt, da hvis det er negativt, tjener det til at forbedre, og hvis det er positivt, styrker det hvad der gøres. Det kan også bruges til salgsfremmende formål i ejendomsmarkedsføringskanalerne. Er du interesseret i at udvikle en tilpasset salgstragt til din ejendomsvirksomhed? Hos Everest Maketing er vi eksperter i at generere specielle salgstragte til fast ejendom med en dokumenteret evne til at tiltrække kunder effektivt og lede dem gennem tragten. Kontakt os, så hjælper vi dig med at få din virksomhed til at vokse!

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page