top of page

Den gigantiske Boeing sælger møbler og dekorative genstande lavet med dele af sine fly

Opdateret: 26. mar. 2021

Ikea-møbler er måske dine ting, men du leder efter en detalje, som du kan give din stue et strejf af forskel på. Eller at alt, hvad du har i dit hus, er et ægteskab med stilarter, med sjældne møbler placeret i dine rejser og arv fra din familie. Uanset hvad det er, hvis du er i overtræderen, skal du se på det alternativ, som Boeing foreslår.Flyproducenten har et websted til at sælge møbler og dekorative genstande lavet med en del af sit fly for at give dem et nyt liv. Flyets forskellige dele genbruges til borde, lænestole, billeder og endda kuglepenne.


På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel blev i alt 55 produkter præsenteret på dets hjemmeside, bordene var de mest talrige. Disse er håndlavede genstande, begrænsede udgaver, som retfærdiggør de priser, de sælges til.


For eksempel kan du få en minibar (eller ikke så mini, i betragtning af målene) lavet med en kasse af DC-9-motoren til lige under $ 10.000. Der er også mulighed for receptioner, ideelt hvis du har et kontor (Douglas DC, $ 9.500). Der er alle mulige borde tilgængelige, som et elegant vinbord, der er bygget op omkring en rotorskive af en McDonnell Douglas DC-9 flymotor. Rotorerne eller roterende vinger i en jetturbinemotor er ansvarlige for at komprimere luften, når den strømmer gennem motoren. I dette tilfælde er titaniumpladerne svejset sammen for at skabe plads til at opbevare 12 flasker vin ($ 5.500).


Tabeller lavet med nødudgangsdøre, pedaler, vinduer på en B747, der fungerer som dekorative elementer (mellem 2.500 og 2.700 dollars), højdeindikatorer, tryk og andre kommandoer fra passagerfly er andre ting, du kan finde på dette web.


Der er alt, de har endda solgt en model guitar lavet med aluminiumsfragmenter fra skroget på en jumbojet: Boeing 747 Fender Stratocaster, som er tilgængelig for $ 4.500.

Men hvis du leder efter et billigere objekt, er den billigste mulighed en simpel pen. Det koster 50 euro, og dens klikhætte er lavet med en afbryderfane, der kommer fra en Boeing 747, der ofte kaldes Jumbo. Denne behemoth (den var den største passagerfly indtil Airbus oprettede A380) fløj først i 1969, og siden da har dens flåde transporteret mere end 3,5 milliarder mennesker.


Så nu ved du det: hvis du er en fan af luftfart og vil have et differentierende element i dit hjem, er dette din nye reference-onlinebutik. Boeingstore.com

Kilde: www.idealista.es


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page