top of page

El Calendario - Januar 2020


BENALMÁDENA

3. januar

Fest til ære for de Hellige Tre Kongers Postbud

Kl. 16:00-20:30

Her vil børnene kunne aflevere deres ønskeliste til de hellige tre kongers postbud. Der vil være animation, workshops, oppustelige slotte, etc. En masse underholdning for de små.


5. januar

Ankomst via skib af Kongelige

Højheder de Hellige tre Konger

Puerto Deportivo Benalmádena

Kl. 12:00

De hellige tre konger ankommer til land i la Dársena de Levante (parkeringsplads Puerto Marina). De vil blive taget imod af borgmesteren og andre autoriteter fra kommunen.


5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

Med masser af musik og kastning af karameller.

Kl.16:30, Benalmádena Pueblo

Rute: Recinto Ferial los Nadales, C/San Miguel, Avda. dil Chorrillo, Avda. Juan Luis Peralta, C/Jeronimo Garriga, C/Lomillas, Plaza de España, C/Real, Avda. Juan Luis Peralta.

Kl. 19:00 Arroyo de la Miel

Rute: Parking Tivoli World, Avda. de Tivoli, Rotonda Nuevitas, Avda. de la Estacion, Avda. de la Constitucion, C/Las flores, C/Sierrasol, ned af Avda. Inmaculada Concepcion, Avda. Garcia Lorca, C/Andalucía, C/Blas Infante, Avda. de la Constitución, Plaza de la Mezquita.


ESTEPONA

5. januar

Børnefest samt optog med de Hellige tre Konger

Palacio de Congresos

Det står i børnenes tegn med masser af aktiviteter for de små. Om eftermiddagen er børnene hovedpersoner i festen, der afholdes i Palacio de Congresos de Estepona.

Kl.17:00 og frem vil paraden med de hellige tre konger komme gennem centrum af Estepona, de starter ved C/Real, ved monumentet Costalero og det ender ved la Casa de la Hermandad. Masser af slik og gaver vil blive kastet fra optoget, ledsaget af musikband.


FRIGILIANA

20. januar

Hyldest til San Sebastián

Festlig dag for at fejre byens beskytter San Sebastián. Festlighederne starter med en messe til ære for San Sebastián og processionen igennem byen, som finder sted til slut af messen. Her vil naboerne og især ”Sebastianerne” udføre hyldest til billederne af San Sebastián og San Antón med farverige fyrværkeri langs hele ruten.


MANILVA

5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

Kl. 17:00

De omkringliggende gader ved el Castillo, Sabinillas og Manilva by.


18. januar

II Trail Manilva - Løb

Kl. 9:30

Pris: 15-20€

Startskuddet går kl. 10:30. Der vil være to ture man kan melde sig til en kort på 14 km og med en stigning 1100+/- og den lange tur på 25 km, med en stigning på 1700+/-.


FUENGIROLA

3. januar

Show med de hellige tre konger

17:00: Børneaktiviteter.

18:00: Show med de hellige tre konger af Fuengirola Tv.

Gratis adgang indtil fuld kapacitet er nået.

19:00 til 20:00: Børneaktiviteter og stor jule snefald.

Sted: Palacio de la Paz.


5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

16:00: Ankomst af de hellige tre konger fra øst til Fuengirola.

Deres Majestæter fra Østen vil ankomme i Fuengirola med helikopter. Efter at være blevet modtaget på ”Elola” Sociale og Sportskompleks, vil den traditionelle fantasy og illusion parade begynde.

18:00: Parade med de hellige tre konger.

Optoget vil bestå af 25 store vogne og en ny musikalsk stemning.

Rute: C/Mallorca, avenida de Mijas, Avenida Juan Gómez ”Juanito” Camino de Coin, Avenida Condes de San Isidro, Avenida Matias Saenz de Tejada, Avenida Ramón y Cajal og Avenida de Los Boliches (slutter af ved monumentet for ofre af terrorisme).


Miramar Shoppingcenter

Nisseby på Miramars 19.000m2 store terrasse, øverst oppe i shopping centeret

Til den 4. januar

Teater

Alle lørdage frem til den 4. januar vil der være børneteater for de små i Nissebyen.


Til den 5. januar

Aktiviteter i Nissebyen

Alle weekender (fredag, lørdag og søndage, der er åbent), har børn mulighed for at kunne hjælpe nisserne med at lave dekorationer, traditionelle opskrifter fra det kolde Nord, lære at passe på naturen gennem spil eller få læst historie i Fru Julemands bibliotek.


Fra den. 26. december til den. 4. januar

Besøg de Hellige tre Konger

Kan du besøge de Hellige tre Konger, som har slået deres telt op i Miramar og vil være der fast for at tage imod alle børnene og deres ønskelister.


TORREMOLINOS

2-4. januar

De Hellige Tre Kongers officielle postbud

Av. Palma de Mallorca

Kl. 11:00-13:00 og 17:00-20:00

Kom og aflever din ønskeseddel til de Hellige tre Konger hos deres officielle postbud.


5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

Kl. 17:00- ca. 20:00

Fejres med en af de største repræsentationer i provinsen, 5.000 kilo slik og næsten et ton konfetti og serpentinruller.

Rute: Blas Infante og vil fortsætte ned ad Avda. Rafael Quintana, c/Europa, Avda. Isabel Manoja y de Los Manantiales, la plaza Costa del Sol, derfra videre ned ad las Avda. Palma de Mallorca y Joan Miró, c/Doctor Jiménez Encina, c/García de la Serna y c/Rafael Quintana for derefter vende tilbage til plaza Blas Infante, hvor de slutter af med hilsen fra de hellige tre konger fra Rådhus balkonen.


2. februar

XXXI Halv Maraton

Pistas de Atletismo

Kl. 9:30

Pris: 15

Tilmelding på: www.pruebaspopulares.pmdt.es/mediamaraton

Løb af halv maraton på 21.097m.


TORROX

December 2019 – April 2020

Kunstudstilling af lokal kunstner Margaret Riordan

Restaurante La casa, Plaza de la Constitución

Kl. 16:00-23:00 (lukket søndag)

Margaret Riordan er selvlært kunstner (pensioneret sekretær), født i Bristol, England, og har malet og tegnet hele mit liv. Har deltaget i mange konkurrencer med stor succes på lokalt og nationalt niveau. Hun har solgt over 400 af sine værker både i England, Europa, Nordamerika og Australien.


MÁLAGA

Til 1. marts 2020

Kunst: Arabisk fantasi. Orientalsk kunst i Spanien

Museo Carmen Thysen Malaga

Tirsdag-søndag kl. 10.00-20.00

Pris: 10€

Bestilles på: www.ventaonline.carmenthyssenmalaga.org

Den europæiske koloniale ekspansion i Nordafrika i det nittende århundrede, opmuntrede adskillige kunstnere, især fransk og spansk, til at rejse gennem Marokko, Algeriet eller Tunesien. Her blev der malet alt fra landskabs-, skikke og portrætmalerier, her opstod det såkaldte orientalistiske malerkunst, en genre med sin egen personlighed inden for det 19. århundredes kunst, og som kendetegnes for sine detaljer, lys, farver og skønhed. En genre som lidenskabeligt blev dyrket af nogle af de store mestre som Eugène Delacroix eller Mariano Fortuny.

På de tre sektioner udstillingen dækker bliver vi ført på en rejse gennem landskaber, dagligdagen og ansigterne på de borgerlige indbyggerne i denne verdensdel.

På denne udstilling kan du se malerier fra Fortuny, Tapiró, Fabrés, Lameyer, Delacroix, Benjamin-Constant yogDehodencq, bland mange andre.


2. januar

Forever King of Pop

Palacio de Ferias y Congresos

Kl. 21:30

Pris:30,80€-49,50€

Bestilles på: www.malagaentradas.com

”FOREVER, THE BEST SHOW ABOUT THE KING OF POP” det eneste show i verden, der har fået JACKSON-FAMILIENs anerkendelse, og som hylder King of Pop med et show, der er en unik oplevelse af MICHAEL JACKSON-universet.

Med flere end 700.000 tilskuere og efter at have været i MEXICO, FRANKRIG, TYSKLAND, POLEN, RUSLAND og PORTUGAL, fortsætter de nu med deres nationale turné - for at genoptage den internationale turné næste november - med en intens gennemgang af Michaels største hits, med nye numre, koreografier, akrobatik, nye sange og specialeffekter, der vil overraske alle Michael Jackson fans.

FOREVER er en unik mulighed for at nyde Michaels musik med et af årets mest succefulde shows.

”Det er for godt til at være sandt. Jeg troede, jeg så Michael,” sagde Joseph Jackson.

”Det er ikke bare et fantastisk show, min brors hjerte er på scenen. Jeg vil gerne se dette show på Broadway,” Latoya Jackson.

”Showet er fremragende, alle gør et ekstraordinært stykke arbejde,” Jermaine Jackson.


3. januar

Nytårskoncert

Teatro Cervantes

Kl. 20:00

Pris: A 36€ B 27€ C 20€ D 12€

Bestilles på: www.unientradas.es

Traditionen tro i verdens største byer, er musikken den ansvarlig for at byde det nye år velkommen. OFM fejrer endnu engang denne emblematiske og musikalske begivenhed, at tage imod 2020 under direktionen af Manuel Hernández Silva. Ved denne lejlighed består programmet af de essentielle stykker af det europæiske repertoire som sædvanligvis fremføres til denne begivenhed og andre levende og farverigt stykker af de mest berømte komponister fra Sydamerika i det tyvende århundrede.


4. januar

Rock Cirk

Teatro Cervantes

Kl. 18:00

Pris: 9€

Bestilles på: www.unientradas.es

Når stemningen falmer, når apati oversvømmer os, når livet straffer os ... så er cirkus og rock løsningen. Rock Cirk præsenterer et cirkusshow krydret med elektriske guitar, bizarre trommeslag, med utrolige indslag fra cirkus verden. En dynamisk, frisk og sjov blanding mellem cirkusteknikker og den reneste, klassiske og sjove rock.


5. januar

De Hellige tre Konger

Kl. 17:00-21:00

Spanske børn må vente på julegaverne indtil Helligtrekongersdag den 6. januar. Aftenen forinden ser de med deres egne øjne, hvordan Melchor, Gaspar og Baltasar ankommer med de tunge gavesække og et stort følge, der kaster bolsjer i grams.

Ruten: Parkeringsområde overfor kirken og el mercado Municipal, Camino Nuevo, C/Teresa Blasco, C/Torremolinos, Avenida de San Javier, C/Enrique Van Dulken, C/Monsalvez, C/Vega og Plaza de la Inmaculada.

Turen slutter af med varm Chocolade i et kæmpe telt ved la Plaza de la Inmaculada, hvor de hellige tre konger vil tage imod børnene til fotografering og til aflevering af ønskesedlerne.


10-12. januar

CIRCLASSICA

Palacio de Deporte”Jose Maria Martin Carpena”

Den 10 kl 18:45

Den 11 kl. 16:30 og 19:30

Den 12 kl. 12:00 og 16:30

Pris: 19-61,50€

Bestilles på: www.entradas.circlassica.es

Emilio Aragón og Magic Circus vil med dette show hylde alle de kunstnere, som turnere rundt med deres drømme.

Et show, hvor funambulistaer, trapesartister og jonglørere med et liveorkester bringer tilskueren til den magiske verden af Nim og Margot, CIRCUS.

Drømmen om at leve. Leve for at drømme. Melodien fra et lille orgel spiller. Lysene slukkes. Nim, en ærlig, godmodig og naiv klovn, står midt på manegen, og drømmer og sukker for Margots hjerte. Margot, er danserinden y cirkusset.

Mine damer og herrer, velkommen til CIRCLASSICA!


16-19. januar

Musical: Den unge Frankenstein

Teatro Cervantes

16. januar kl. 20:00

17. januar kl. 18:00 og 21:30

18. januar kl. 18:00 og 21:30

19. januar kl. 17:00

Pris: A 54€ B 40€ C 29€ D 18€

Bestilles på:

Den skræmmende musikalske komedie Young Frankenstein er baseret på den ondsindede film, som Mel Brooks instruerede i 1974.

Transylvania i trediverne i det af det XX århundrede. Den unge neurokirurger Frederick Frankenstein vil følge hans berømte bedstefars fodspor med at prøve at give liv til et nyt væsen. Hans assistent Igor, Inga og hans forlovede Elizabeth hjælper ham for at gøre eksperimentet til en succes. Vil det lykkes for ham?

Med en fornyet humor og en spektakulær iscenesættelse er den unge Frankenstein i stand til at genoplive en død mand ... bogstaveligt talt.24-28. januar

VII Udstilling af retro biler og motorcykler

Palacio de Ferias y Congresos

En af de bedste messer i verden af klassiske biler i Spanien, er i Malaga, hvor der igen i år vil samle masser af fans af vintage- og kollektorkøretøjer. Organisationen planlægger at være vært for mere end 150 udstillere og fylde hele kongrescenteret med klassiske biler og motorcykler.


MARBELLA

2. januar

Børnefest

Xarblanca børne park

Kl. 12.00

Der vil være forskellige aktiviteter for de små, Oppustelige Slotte, Workshops, mange overraskelser og besøg af det royale postbud fra de hellige tre konger.


3. januar

Aflevering af ønskeseddel

Kl. 17:00

Kong Baltasars (en af de hellige tre konger) budbringer vil tage imod børnene og deres ønskesedler i el Parque de la Constitución.


4. januar

Mød de Hellige Tre Konger

Kl. 12:30 til 14:00

Lejer for de hellige tre konger i Plaza de San Bernabé (ved siden af C.C. María Auxiliadora I).

Kl. 16:00 Parade med de hellige tre kongers royale livgarde.

Rute: Plaza de San Bernabe, C/Carmen, C/Ortiz de Molinillo, C/Virgen de los Dolores, C/Remedios, Plaza Puente Ronda, C/Peral, C/Huerta Chica, Avenida Ramón y Cajal, Avenida Miguel Cano, Avenida Duque de Ahumada (Paseo Marítimo) og Puerto Deportivo Virgen del Carmen.

Kl. 17:00Ankommer de hellige tre konger ombord på skibet ”Fly Blue”.

Ledsaget af sin Livgarde, vil de komme rundt i byen.

Rute: Puerto Deportivo Virgen del Carmen, Avenida Duque de Ahumada (strand promenade, Avenida Severo Ochoa, Avenida Nabeul, Plaza Puente Malaga, C/Nuestro Padre Jesus Nazareno, C/Arte, C/Salinas, C/Trinidad og Plaza de la Iglesia).

Kl. 18:00 Modtagelse i Plaza de la Iglesia.

Her vil de hellige tre konger få udleveret nøglerne til byen.

Derpå vil de hellige tre konger overnatte på borgen i Marbella og gøre deres parada klar til næste dag.


5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

Kl. 18:00

Start på parade med de hellige tre konger.

Rute: Avenida Severo Ochoa (Bygning Zambomba), Avenida Ramón y Cajal, Avenida Ricardo Soriano og slutter ved, Plaza Monseñor Rodrigo Bocanegra (Piruli).


MIJAS

5. januar

Optog med de Hellige Tre Konger

Kl. 17:00

Afgår de fra Mijas Rådhus, Centro Cultural de Mijas og parken María Zambrano i Las Lagunas. Til slut vil der blive tilbudt varm chocolade, snacks til de små og den typiske hellige tre konge kage “Roscón de Reyes”.


17. januar

Fejring af San Antón

Det er en tradition der går tilbage til middelalderen. Fejringen foregår i det lille kapel i grotten bygget i det attende århundrede, hvor folk medbringer kæledyr for at de skal velsignes af helgen. En festlig dag i kapellet, med gamle traditioner, smagsprøver, folkedanse og sange.

En anden skik i Mijas Pueblo til San Anton er, at ugifte kvinder kaster sten mod figuren. Angiveligt siges det at den som rammer plet i skridtet af den hellige, kommer i parforhold samme år. En sjov tradition som stammer tilbage fra det XV århundrede.

69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page