top of page

El Calendario - Marts 2020

Udstillinger · Teater · Koncerter · Sportsbegivenheder · Opera · Messer

MIJAS

5. marts

Dario På RESTAURANT DÖSS

Kl. 18:00

Pris: 60€

Bestilling og betaling af billetter hos arrangøren, La Peña de Dinamarca,

info@malaga-support.dk

tlf. +34 617 700 424

Den legendariske dansk/italienske sanger Dario Campeotto, vinder af Dansk Melodi Grand Prix, fejrer også sit imponerende 60 års jubilæum på Costa Del Sol.

Med Mickey Pless, direktør for Nykøbing Falster Revyen, som pianist. De to samlede i 2019 fulde huse ved 55 arrangementer i Danmark.

Restaurant DÖSS, hvor det flotte dinner-show finder sted, ligger i Cabopino mellem Fuengirola og Marbella.

Pris inkluderer underholdning og tre retters menu med vin og velkomst-cava.

Gratis busafgang fra Feriapladsen i Los Boliches kl. 17:15. Ellers er der gode P-forhold i kælderen på DôSS.


ALGATOCÍN

7. og 8. marts

Algatocín Gastronomisk og kulturel messe - Hinojá

Hinojá de Algatocín begynder lørdag den 7. marts kl. 11:00 med åbningen af ​​boderne på Plaza Alameda de Andalucía, hvor du kan købe regionens typiske gastronomiske produkter. Åbningstiderne for markedstanderne vil være fra kl. 11:00 til 20:00 uafbrudt begge dage i weekenden.

Hovedattraktionen ved denne messe er, at det er en begivenhed, der er dedikeret til byens gastronomi og traditioner, og hvor de gastronomiske produkter i området kam smages og købes. Derudover afholdes lørdag den 7. marts ”fennikelkonkurrencen”, og søndag den 8. marts vil der være en smagning af den ”største skive brød”, cirka 300 meter, tilberedt af en Algatocín-bager, Juan Manuel Moreno, fra Bageri Pan Piña de Algatocín.

For at lave denne store skive brød vil Juan Manuel Moreno have hjælp fra mere end 150 bagerier fra hele provinsen, da meningen er at alle kommuner i Málaga vil være repræsenteret, med hver deres del af skiven. Den gigantiske skive vil blive skåret op så alle de tilstedeværende kan smage den med skinke der er blevet skåret af professionelle skærere. Smagningen vil ske via en rundtur i byens gader (som starter fra Vor Frue Kirke af rosenkransen).


BENALMÁDENA

8. marts

2 udgave af Halv Maraton Holiday World af Benalmadena

Den 8. marts, sammenfaldende med kvindedagen, fejres den 5. udgave af Litoral Holiday World Race, en begivenhed, der arrangeres til fordel for den non-profit forening kaldet Proyecto Hombre, og det vil også betyde den 2. udgave af Benalmádena Holiday World Half Marathon-udgave

8. 10. marts

Lydhealing med krystalskåle koncert

Niña Bonita i Benalmádena Costa. kl.19

Min gode ven Alex Young kommer til Spanien med forskellige healings instrumenter krystalskåle, små harper mm. Det bliver en oplevelse i særklasse med skøn helende musik.

Alex Young er en talentfuld musiker og lyd-alkymist med base i Californien, USA. Inspireret af sin far, Dr. Robert O Young, den verdenskendte førende mikrobiolog inden for cellesundhed, er han dedikeret til at hjælpe på rejsen med at finde balance i kroppen og velvære i livet.

Alex er lyd- og energi-alkymist og faciliterer lydterapi sessioner bl.a. med unikke og kraftfulde krystalskåle, der understøtter jordforbindelse, centrering og acceleration for at afbalancere vores energicentre. Hans tilgang bringer utrolige harmonier frem, som hjælper med at invitere krop og sind til et sted med afslapning og ”tomhed”. Alex udtaler: ”Når du ser på en krystalskål, ser du det tomme rum indeni, så når du arbejder med et værktøj som dette, understøtter det dig i at give slip, at blive ”tom” og skabe indre rum og plads til vækst.”

Vel mødt tirsdag den 10.3 kl. 19

Koncerten foregår på Niña Bonita, Benalmádena Costa.

Pris 30 € inkl. et glas vin og tapas.

Tilmelding nødvendig på telefon/whats app: 678 253 510

eller mail: vitafakta@vitafakta.es


17. marts

Saint Patrick’S Day

Under denne typiske irske festlighed afholdes der aktiviteter og fester i de irske barer og generelt det irske samfund, der vil være messe, dans, musik, Guinness og meget mere i byens centrum og i nærheden af Paloma Park-området. Den officielle festdag er den 17. marts, men da det falder på en tirsdag kan det godt være at de rykker festlighederne. Hold øje i lokale medier for mere information.


ESTEPONA

13, 14 og 15. marts

XI Tapas Rute i byens centrum

Kl. 21:00-24:00

Der bliver afholdt stor Tapas konkurence “La Mejor Tapa” for de barer og restauranter beliggende i det centrale Estepona. Og det skal da komme alle gæsterne til gode, der vil blive tilbudt den valgte tapas+drikkevarer (øl, sodavand eller vand) for 2 euros. Tapas+drikkevarer(vin) for 3 euros. Efter man har fået muligheden for at smage på den tapas der er med i konkurrencen, kan du være med til at vælge den bedste i byen. Hvis man har fået min. 5 stempler (det modtager man ved de barer man besøger og er med i konkurrencen), så kan man være med i lodtrækningen af forskellige præmier.


TORROX

December 2019 – April 2020

Kunstudstilling af lokal kunstner Margaret Riordan

Restaurante La Casa, Plaza de la Constitución

Kl. 16:00-23:00 (lukket søndag)

Margaret Riordan er selvlært kunstner (pensioneret sekretær), født i Bristol, England, og har malet og tegnet hele mit liv. Har deltaget i mange konkurrencer med stor succes på lokalt og nationalt niveau. Hun har solgt over 400 af sine værker både i England, Europa, Nordamerika og Australien.


FUENGIROLA

20. marts til 7. maj

Fernisering: 20. Marts - kl. 20.00

DEN SPANSKE KUNSTNER JOSÉ MARÍA CÓRDOBA PÆSENTERER SIT NYE KUNST PROJEKT “ODISEO” PÅ FUENGIROLAS MUSEUM

Museo de la ciudad de Fuengirola

Calle María Josefa Larrucea, 3, 29640 Fuengirola, Málaga

Tirsdag – Fredag: 17:00-21:00

Lørdag, søndag og helligdage: 10:00-14:00 / 17:00-21:00

Mere information på: jmcordoba.com

ODISEO er det nye projekt, som den spanske kunstner, José María Córdoba præsenterer fra den 20. marts på Fuengirola’s Museum beliggende ved siden af Rådhuset. Her udstiller JMC 40 værker i mellem- og store formater: 20 olie-malerier og 20 værker på papir med mixet medier.

JMC er uddannet billedkunstner fra Kunst Akademiet i Sevilla, hvor han fik de højeste karakterer af alle eleverne, senere modtog han en National Pris for sine studier, blandt sine priser er også 1º Prisen for tegning fra Kunst Akademiet og første præmier for gravering, som han vandt ved den Andalusiske Kunst konkurrence, El Atheneo og Universitetet i Málaga. Gravering, er en af hans andre egenskaber som kunstner og lærer, på Casa de la Cultura de Fuengirola, hvor han har undervist i mere end tredive år og hvor mange nye er blevet uddannet til gravører.

JMC har udstillet sine værker i Paris, København, Berlin, Amsterdam, Barcelona, Sevilla, og en antologisk udstilling på Málagas Kommunes Museum.

Jose Maria Córdoba udtrykker sig ikke kun igennem sine malerier og hans grafik kunst, han udfører også bronzeskulpturer og by projekter, som monumentet af Hans Christian Andersen i Málaga og landskabs skulpturen Rainbow Forest i Parken : Parque del Sol i Fuengirola.

Efter at have læst Odyssey af Homer og Ulysses af James Joyce og flere rejser til Dublin udfører han værkerne, der udstilles i Fuengirola, ikke som en illustration af teksterne, men som et parallelt værk.

På den anden side skjules det på ingen måde at JMCs malerier er et repertoire af forskellige registre, som om det var en collage af teknikker, temaer og stilarter: kubisme, pop, surrealisme, uformel og geometrisk abstraktion, naturalisme og realisme, maleri af historien, malerihistorie, dekonstruktion, tegneserier og reklame, etc. Alt sammen grundet nuancernes rigdomme og heterogenitet, kombineret med den komplekse mangfoldighed, som nævnes i Joyces tekster.

En tekst, der er symptomatisk af den overtrædende og moderne ånd i de første årtier i det forrige århundrede. Ulysses, en mester for moderniteten, en personlighed, der allerede da opførte sig mere som en antihelt end en helt.

Vi er flere, der spørger os selv om betydningen af JMC sidste nye malerier. Fra en genlæsning til en tilegenhed, fra æstetik til politik, JMC’s arbejde fortsætter fremad i de kompromitterede territorier i et maleri, der ser i spejlet for at undre sig over, hvad der er meningen med kunst i en dehumaniseret verden som vores. Og det er meget muligt, at svaret er i kunstnerens behov for at holde liv i illusionen fra rejsen, fortsætte med at skabe udfordringer ved skabelsen, at erkende frygt, grænser og erobringer, der stadig er mulige.

Uden frygt for at begå fejltagelser, ingen indvendinger af nogen art, eksperimentere og kombinere det som er lært og det som mangler at blive løst. Det er også normalt at henvise til dekonstruktionens æstetik i hans værker, en filiation, der i hans tilfælde ikke kommer til at forudse en bestemt stilart, men en tidligere strategi, der rapporterer konsistens af udvidelsen af ​​poster, som hans maleri manifesterer sig med.


2. april

Phantoms of Venice

Magrethekriken

Optræden af Torben Goldin og Laura Lehaff - i den danske kirke i Fuengirola, Margrethekirken, under deres pseudonym ”Phantoms of Venice”.


MÁLAGA

21. februar – 7. juni

Toulouse-Lautrec og Cirkuset

Museum Carmen Thyssen

Kl. 10:00-20:00 fra tirsdag til søndag

Pris: 10€

Bestilles på: www.ventaonline.carmenthyssenmalaga.org

Under et kort ophold i et sanatorium, i 1899, lavede Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) 39 tegninger om cirkusset, emnet for nogle af hans bedste malerier i de foregående år, og som han derefter husker ved at komponere en serie af billeder, hvor akrobater, klovne og dressører øver og udfører deres nummer foran tilskuerne, der bliver en privilegeret assistent til cirkusfunktionen. Oprindeligt lavet med farveblyanter, blev disse tegninger bevaret efter Lautrecs død af hans ven Maurice Joyant, og redigeret på hans anmodning i 1905 (af Adolphe Goupil) og i 1931 (af Librairie de France), i to mapper med titlen Au cirque (I cirkus).

Disse billeder er fulde af Lautrecs personlighed og hans fascinerede blik på dette populære show og hans hovedpersoner, ledsages i udstillingen af andre illustrationer omkring samme tema nemlig cirkuset, der blev offentliggjort i tidens presse eller i andre porteføljer, alle fra Jean Pierre Gimbergues-samlingen.


27. februar - 31. maj

Kunsthistorien som visuel kunst

Museo Picasso

Kl. 10:00-19:00

Pris: 8€

Bestilles på: www.museopicassomalaga.org/exposiciones-temporales

Kunsthistorien som visuel kunst, er en udstilling om hvordan man visuelt kan fortælle en historie (kunstens). På denne udstilling vil man få muligheden for at se værker fra blandt andre Pablo Picasso, Constantin Brancusi, Paul Cézanne, Robert Delaunay, Alberto Giacometti, Juan Gris, Vasily Kandinsky, Fernand Léger, El Lissitzky, Kazimir Malevich, Franz Marc, Henri Matisse, Joan Miró, Piet Mondrian, Georges Braque, Paul Klee eller Henry. Udstillingen er et samarbejde mellem organisationen Juan March Foundation og Picasso Málaga Museum, som vil bringe os igennem kunsthistoriens visuelle fortællinger set ud fra et specifikt synspunkt, nemlig museer og udstillingernes.


7-8. marts

FREAKCON IV International

Palacio de Ferias y Congresos

Pris: 15€ (Fri adgang alle messens dage + Rygsæk) eller 8€ (Adgang til enten den 7 eller 8)

Billetsalg: www.freakcon.es/entradas

Festival af Manga, tegneserier, tv-serier og videospil. Her kan du komme til at møde Elffi International Cosplayer, Strip Marvel Influencer. Og mange flere. Der vil være konkurrencer, videospil, workshops, udstilling af tegnere, konferencer og meget mere.


7. marts

Fotokursus i naturfotografering

Sted: El Torcal de Antequera (Málaga)

Varighed: 1 dag

Dette kursus i naturfotografering bliver afholdt i El Torcal de Antequera, her vil vi besøge et af de mest spektakulære og unikke naturområder på den iberiske halvø. Dette er et sted fyldt med overraskelser, selv for dem der har været her op til flere gange.

Dagen vil byde på et kursus i de fototeknikker der bliver anvendt på landskabsfotografering, og hvis vi er heldige, og leder lidt, kan vi måske være heldige at fotografere den emblematiske bjergged.

Velegnet til alle niveauer.

Begrænset antal pladser.

Sprog: Spansk og engelsk

instagram.com/danielblancophoto


13-15. marts

MOMA20 – V udgave af motorcykel udstilling Malaga 2020

El Palacio de Ferias y Congresos

Fredag den 13: Fra 16:00 til 21:00

Lørdag den 14: Fra 10:00 til 21:00

Søndag den 15: Fra 10:00 til 20:00

Pris: 6€

Bestilles på: www.eventbrite.es

Malaga kongrescenter er vært for den femte udgave af Malaga-motorcykelshowet (MOMA), der vil samle alle slags produkter og tjenester, der er knyttet til motorcyklen. De besøgende vil få muligheden for at se et stort udvalg af modeller til salg fra de seneste nyheder til ekstra gode tilbud samt alle former for tilbehør til den nye sæson og outlet, mens du kan nyde udstillinger, konkurrencer og koncentrationer i løbet af disse tre dage.

For at fuldende messen designet af og for motorcykelelskere vil besøgende og købere have et testområde hvor man vil have mulighed for at afprøve den model der lige passer bedst til den enkeltes behov og så vil der være gratis parkering for motorcykler. Som en nyhed i denne udgave vil privatpersoner/besøgende have mulighed for at sælge deres motorcykel i parkeringsområdet helt gratis.


21. marts

Málaga Furniture Fair

El Palacio de Ferias y Congresos

Kl. 10:00-19:00

Pris: 10€

Bestilles på: www.malagafurniturefair.com

Málaga Furniture Fair er en ny årlig eksklusiv professionel messe inden for møbel- og designsektoren i Costa del Sol, hvor en række producenter af de mest anerkendte nationale og internationale mærker vil være til stede med deres nyeste tendenser, der i løbet af dagene vil præsentere deres innovative design til specialiserede fagfolk.


MARBELLA

15. februar til 7. marts

Karneval i Marbella

Karneval i Marbella fejres med mange rekreative og festlige aktiviteter, karnevalsgrupper, børnefest, kostumekonkurrence, parader, karnevalsfest i Parque de la Represa, hvor den traditionelle begravelse af sardinen også finder sted.


30. marts til 5. april

Marbella Tennis Open

Club de tenis Puente Romano

Bestilles på: www.marbellachallenger.com

Program:

Mandag den 30. marts kl.10:00

Singles Qualifying- First Round Singler Main Draw

Tirsdag den 31. marts kl.10:00

Singles Main Draw, Doubles Main Draw

Onsdag den 1. april kl.11:00

Singles Main Draw, Doubles Main Draw

Torsdag den 2. april kl.11:00

Singles Main Draw, Doubles Main Draw Round of 16

Fredag den 3. april kl.11:00 - Kvart Finale

Lørdag den 4. april kl.14:00 - Semifinale

Søndag den 5. april kl. 12:00 - Finale


VIP Experience:

Torsdag den 2. april

OPERA EXOTICA STRANGERS IN PARADISE

Rodrigo Orrego & Friends hylder den store Monserrat Caballé.

Tenoren Rodrigo Orrego vil blive ledsaget af den lyriske sanger Montse Martí.


Fredag den 3. april kl.11:00

FALCO MEETS FREDY MERCURY

Den succesrige koncert blev født ud fra en tilfældighed!

SASCHA LIEN og AXEL HERRIG sad ved en bar på et hotel efter et show, som de var blevet ansat til at optræde i uafhængigt af hinanden. De talte om deres interesser og dere musikalske liv, og så blev et nyt projektet født, nemlig at bringe pop-ikonerne FREDDIE MERCURY og FALCO tilbage til livet og på scenen.

Begge kunstnere kendte ikke hinanden før den dag, hvor de mødtes til dette show. Begge blev booket som de tidligere FALCO MØDER AMADEUS (Falco Show) og WE WILL ROCK YOU (The Mercury Show). De fandt ud af deres mange fælles interesser, og en af dem var at sammensætte et nyt show. Så det gjorde de, og det funkede!

Et år senere startede de projektet som et glamourøst show og deres turné gennem Tyskland og Østrig var helt udsolgt i flere måneder. Støttet af et stort orkester og dansere, har FALCO MEETS MERCURY vist sig at være kæmpe succes siden 2014, som har gjort stort indtryk på de fleste fans fra to største stjerner fra 80erne.


Lørdag den 4. april

ABBA CHIQUITA REVIVAL BAND

Med alt respekt mod denne tidløse musik blev dette revival-band grundlagt i 2004 for at holde liv i den store musik og vidunderlige show. Siden da er showet forbedret hvert år og har vist sig at være en stor succes for publikum i forskellige aldre.

De uforglemmelige hits som „Waterloo“, „Chiquitita“, „Mamma Mia“, „Fernando“ og mange flere præsenteres i forskellige kostumer i samme stil som den berømte gruppe fra tresserne.

Hundredvis af forestillinger i Tyskland, Østrig, Ungarn, Polen og Slovakiet gør denne meget specielle hyldest gruppe til en af de mest succesrige, der bringer den berømte musik til nye generationer.


TORREMOLINOS

4. marts

Biografklubben: “El Hombre Elefante” / “The Elefant Man”

Biblioteca Municipal Pablo Ruiz Picasso Sala de Cine - Kl. 20:00

Film instrueret af David Lynch. EE.UU. (1980). Varighed 125 min.


6. marts

Andalucisk Rock: ‘Homenaje a Triana’

Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso - Kl. 20:00

Fremført af gruppen Ziryab.


6-8. marts

Konkurrence med Karnevals Grupper: Semifinale

Auditorio Municipal Príncipe de Asturias

Kl. 20:30-02:00


7. marzo

Kammerkoncert: ’Kvindesymfoni’

Palacio de Congresos - Kl. 19:00

Fremført af det Ungdoms Provins Orkesteret fra Málaga


7-8. marts

International Kvindedag: ’Spiller at være Lige’

Palacio de Congresos de Torremolinos

Lørdag den 7: kl. 11:00-19:00 / søndag den 8: kl. 11:00-14:00


8. marts

III TRAIL Velgørenhedsløb i Torremolinos

Estadio Municipal ‘Ciudad de Torremolinos’

Kl. 10:00 -14:00


11. marts

Biografklubben: “La Sombra De Una Duda” / “Shadow of a Doubt”

Biblioteca Municipal Pablo Ruiz Picasso Sala de Cine - Kl. 20:00

Instrueret af Alfred Hitchcock. EE.UU. (1943). Varighed 108 min.


13. marts

Koncert: “Vinde fra Baroken”

Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso - Kl. 20:00

Pedro Cuadrado (tenor), Noelia Sierra (clave), Raquel García (violín), Francisco Rosado (chelo) og Sergio Rosado (oboe).


13. marts

Konkurrence med Karnevals Grupper: Finalen

Auditorio Municipal Príncipe de Asturias

Kl. 21:00


14. marts

Karnelvansfejring i byens gader

Centro Urbano

Kl. 10:00-14.00 og 18:00-00:00


15, marts

Karnelvansfejring i byens gader

La Carihuela - Kl. 12:00


17. marts

IV Saint Patrick’a Day

Centro de Torremolinos

Tider og programmet er ikke fastlagt, dog kan det siges at der vil være flere spændene ting på programmet denne dag.


18. marts

Biografklubben: “New York, New York”

Biblioteca Municipal Pablo Ruiz Picasso Sala de Cine - Kl. 20:00

Instrueret af Martin Scorsese. EE.UU. (1977). Varighed 163 min.


21. marts

Biografklubben børn: “Gru 3: Mi Villano Favorito” / “Despicable Me 3”

Biblioteca Municipal Pablo Ruiz Picasso Sala de Cine

Kl. 11:00

Med Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon. EE.UU. (2017). Varighed 90 min.


22. marts

Børne Musikal “Disneymanía”

Auditorio Municipal Príncipe de Asturias

Kl. 12:30

Bestilles på: www.tickentradas.com

Kom og hør nogle af Disneys klassiker.


25. marts

Biografklubben: ”Rebelde sin Causa” / ” Rebel Without a Cause”

Biblioteca Municipal Pablo Ruiz Picasso Sala de Cine

Kl. 20:00

Instrueret af Nicholas Ray. EE.UU. (1955). Varighed 111 min.


29. marts

FROZEN – Isens oprindelse

Auditorio Municipal Príncipe de Asturias - Kl. 12:30

Pris: 10€-12€

Bestilles på: tickentradas.com/eventos

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page