El Calendario - Marts 2020

Udstillinger · Teater · Koncerter · Sportsbegivenheder · Opera · Messer

MIJAS

5. marts

Dario På RESTAURANT DÖSS

Kl. 18:00

Pris: 60€

Bestilling og betaling af billetter hos arrangøren, La Peña de Dinamarca,

info@malaga-support.dk

tlf. +34 617 700 424

Den legendariske dansk/italienske sanger Dario Campeotto, vinder af Dansk Melodi Grand Prix, fejrer også sit imponerende 60 års jubilæum på Costa Del Sol.

Med Mickey Pless, direktør for Nykøbing Falster Revyen, som pianist. De to samlede i 2019 fulde huse ved 55 arrangementer i Danmark.

Restaurant DÖSS, hvor det flotte dinner-show finder sted, ligger i Cabopino mellem Fuengirola og Marbella.

Pris inkluderer underholdning og tre retters menu med vin og velkomst-cava.

Gratis busafgang fra Feriapladsen i Los Boliches kl. 17:15. Ellers er der gode P-forhold i kælderen på DôSS.


ALGATOCÍN

7. og 8. marts

Algatocín Gastronomisk og kulturel messe - Hinojá

Hinojá de Algatocín begynder lørdag den 7. marts kl. 11:00 med åbningen af ​​boderne på Plaza Alameda de Andalucía, hvor du kan købe regionens typiske gastronomiske produkter. Åbningstiderne for markedstanderne vil være fra kl. 11:00 til 20:00 uafbrudt begge dage i weekenden.

Hovedattraktionen ved denne messe er, at det er en begivenhed, der er dedikeret til byens gastronomi og traditioner, og hvor de gastronomiske produkter i området kam smages og købes. Derudover afholdes lørdag den 7. marts ”fennikelkonkurrencen”, og søndag den 8. marts vil der være en smagning af den ”største skive brød”, cirka 300 meter, tilberedt af en Algatocín-bager, Juan Manuel Moreno, fra Bageri Pan Piña de Algatocín.

For at lave denne store skive brød vil Juan Manuel Moreno have hjælp fra mere end 150 bagerier fra hele provinsen, da meningen er at alle kommuner i Málaga vil være repræsenteret, med hver deres del af skiven. Den gigantiske skive vil blive skåret op så alle de tilstedeværende kan smage den med skinke der er blevet skåret af professionelle skærere. Smagningen vil ske via en rundtur i byens gader (som starter fra Vor Frue Kirke af rosenkransen).


BENALMÁDENA

8. marts

2 udgave af Halv Maraton Holiday World af Benalmadena

Den 8. marts, sammenfaldende med kvindedagen, fejres den 5. udgave af Litoral Holiday World Race, en begivenhed, der arrangeres til fordel for den non-profit forening kaldet Proyecto Hombre, og det vil også betyde den 2. udgave af Benalmádena Holiday World Half Marathon-udgave

8. 10. marts

Lydhealing med krystalskåle koncert

Niña Bonita i Benalmádena Costa. kl.19

Min gode ven Alex Young kommer til Spanien med forskellige healings instrumenter krystalskåle, små harper mm. Det bliver en oplevelse i særklasse med skøn helende musik.

Alex Young er en talentfuld musiker og lyd-alkymist med base i Californien, USA. Inspireret af sin far, Dr. Robert O Young, den verdenskendte førende mikrobiolog inden for cellesundhed, er han dedikeret til at hjælpe på rejsen med at finde balance i kroppen og velvære i livet.

Alex er lyd- og energi-alkymist og faciliterer lydterapi sessioner bl.a. med unikke og kraftfulde krystalskåle, der understøtter jordforbindelse, centrering og acceleration for at afbalancere vores energicentre. Hans tilgang bringer utrolige harmonier frem, som hjælper med at invitere krop og sind til et sted med afslapning og ”tomhed”. Alex udtaler: ”Når du ser på en krystalskål, ser du det tomme rum indeni, så når du arbejder med et værktøj som dette, understøtter det dig i at give slip, at blive ”tom” og skabe indre rum og plads til vækst.”

Vel mødt tirsdag den 10.3 kl. 19

Koncerten foregår på Niña Bonita, Benalmádena Costa.

Pris 30 € inkl. et glas vin og tapas.

Tilmelding nødvendig på telefon/whats app: 678 253 510

eller mail: vitafakta@vitafakta.es


17. marts

Saint Patrick’S Day

Under denne typiske irske festlighed afholdes der aktiviteter og fester i de irske barer og generelt det irske samfund, der vil være messe, dans, musik, Guinness og meget mere i byens centrum og i nærheden af Paloma Park-området. Den officielle festdag er den 17. marts, men da det falder på en tirsdag kan det godt være at de rykker festlighederne. Hold øje i lokale medier for mere information.


ESTEPONA

13, 14 og 15. marts

XI Tapas Rute i byens centrum

Kl. 21:00-24:00

Der bliver afholdt stor Tapas konkurence “La Mejor Tapa” for de barer og restauranter beliggende i det centrale Estepona. Og det skal da komme alle gæsterne til gode, der vil blive tilbudt den valgte tapas+drikkevarer (øl, sodavand eller vand) for 2 euros. Tapas+drikkevarer(vin) for 3 euros. Efter man har fået muligheden for at smage på den tapas der er med i konkurrencen, kan du være med til at vælge den bedste i byen. Hvis man har fået min. 5 stempler (det modtager man ved de barer man besøger og er med i konkurrencen), så kan man være med i lodtrækningen af forskellige præmier.


TORROX

December 2019 – April 2020

Kunstudstilling af lokal kunstner Margaret Riordan

Restaurante La Casa, Plaza de la Constitución

Kl. 16:00-23:00 (lukket søndag)

Margaret Riordan er selvlært kunstner (pensioneret sekretær), født i Bristol, England, og har malet og tegnet hele mit liv. Har deltaget i mange konkurrencer med stor succes på lokalt og nationalt niveau. Hun har solgt over 400 af sine værker både i England, Europa, Nordamerika og Australien.


FUENGIROLA

20. marts til 7. maj

Fernisering: 20. Marts - kl. 20.00

DEN SPANSKE KUNSTNER JOSÉ MARÍA CÓRDOBA PÆSENTERER SIT NYE KUNST PROJEKT “ODISEO” PÅ FUENGIROLAS MUSEUM

Museo de la ciudad de Fuengirola

Calle María Josefa Larrucea, 3, 29640 Fuengirola, Málaga