top of page

El Calendario - November 2019Til 1. marts 2020

Kunst: Arabisk fantasi. Orientalsk kunst i Spanien

Museo Carmen Thyssen Málaga

Tirsdag-søndag kl 10-20

Pris: 10€

Bestilles på: www.ventaonline.carmenthyssenMálaga.org

Den europæiske koloniale ekspansion i Nordafrika i det nittende århundrede, opmuntrede adskillige kunstnere, især fransk og spansk, til at rejse gennem Marokko,

Algeriet eller Tunesien.


Her blev der malet alt fra landskabs-, skikke og portrætmalerier, her opstod det såkaldte orientalistiske malerkunst, en genre med sin egen personlighed inden for det 19. århundredes kunst, og som kendetegnes for sine detaljer, lys, farver og skønhed. En genre som lidenskabeligt blev dyrket af nogle af de store mestre som Eugène Delacroix eller Mariano Fortuny.

På de tre sektioner udstillingen dækker bliver vi ført på en rejse gennem landskaber, dagligdagen og ansigterne på de borgerlige indbyggerne i denne verdensdel.

På denne udstilling kan du se malerier fra Fortuny, Tapiró, Fabrés, Lameyer, Delacroix, Benjamin-Constant yogDehodencq, bland mange andre.


5. november

Koncert: Charles Tolliver præsentereR Paper man @ 50

33 Internationale Jazz Festival i Málaga

Teatro Cervantes

Kl. 20:30

Pris: A 32€ B 24€ C 17€ D 11€

Bestilles på:www.unientradas.es


Selvom Charles Tolliver er en af de mest diskrete jazzmusikere, er sandheden, at blandt eksperterne er han et velkendt navn. På niveau med Lee Morgan eller Freddie Hubbard, er han en af de mest fremtrædende trompetister gennem tiderne, en anerkendelse han også har som komponist, dirigent og arrangør. Hans teknik er strålende, levende og avantgarde, og mester til at klare improvisationens udfordring.


7. november

Koncert: Kenny Barron

33 Internationale Jazz Festival i Málaga

Teatro Cervantes

Kl. 20:30

Pris: A 32€ B 24€ C 1€ D 11€

Bestilles på: www.unientradas.es


Solist, akkompagnatør, komponist, arrangør ... Få musikere kan prale med at have den ekstraordinære klarhed og naturlige intuition for at finde uudforskede rytmiske toner som Kenny Barron. Blandt de bedste musikere af moderne jazz. Har spillet med talenter som - Yusef Lateef, Chet Baker, Dizzy Gillespie, Freddie Hubbard, Milt Jackson eller Stan Getz.


8. november

Koncert: Charles Lloyd featuring Gerald Clyton, Marvin Sewell, Harish Raghavan and Eric Harland

33 Internationale Jazz Festival i Málaga

Teatro Cervantes

Kl. 20:30

Pris: A 36€ B 27€ C 20€ D 12€

Bestilles på:www.unientradas.es


Charles Lloyd er en af de få kunstnere, der ikke behøver en præsentation. Memphis-saxofonisten begyndte at spille i B.B. King og Bobby Blue Bland, før han underskrev i Chico Hamilton, Gerald Wilson eller Cannonball Adderley sextetten. I 1966 oprettede han en kvartet, som Keith Jarrett eller Jack DeJohnette tilsluttede sig til, og senere i firserne også Michel Petrucciani.


9. november

Drømmen fortsætter

Palacio de Deportes “José Mª Martín Carpena”

Kl. 19:30

Pris: fra 19€ til 120€

Bestilles på: www.revolutiononice.com eller i El Corte Ingles

Javier Fernández en af verdens bedste kunstskøjteløber, han har vundet europamesterskaberne i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019, samt verdensmester i 2015 og 2016. Nu præsenterer han Revolution on Ice, det største skøjteshow nogensinde i Spanien. Det er et show fyldt med af lys, farver og musik, hvor man vil kunne se mange af Javiers kammerater fra isen, der selv er mestre og kunstskøjteløbere på verdensklassen. Det bliver helt sikkert et fortryllende show.


10. november

Koncert: Nils Petter Molvær Group

33 Internationale Jazz Festival i Málaga

Teatro Cervantes

Kl. 20:30

Pris: A 32€ B 24€ C 17€ D 11€

Bestilles på:www.unientradas.es


Hvis ikke han er den bedste, så er den norske Nils Petter Molvær uden tvivl en af de mest indflydelsesrige og innovative jazztrompetister i vore tid. Trompeten er et af de mest emblematiske instrumenter i genren, ikoniske musikere, har gjort at dette blæseinstrument har fået hovedrollen i jazz verden. Men der er en kunstner, der har taget skridte videre, og har overgået hvad vi troede dette instruments grænser. Og det er tilfældet med Molvær.


15-17. november

Messe: Stock, XV Outlet Messe

Palacio de Ferias y Congresos de Málaga

Den største outlet-begivenhed i Málaga med flere mærkevarer, flere rabatter end nogensinde, sjovere, masser af lodtrækninger og overraskelser ... Vil du gå glip af det?

Du vil blive blændet af alle de gode rabatter der er på kendte mærke inden for kosmetik, mode, ski, skate, sport, børn, tilbehør, sko, streetstyle, fodtøj, bolig... Derudover kan du nyde forskellige gastronomiske forslag, gratis børnepasning og børneunderholdning, lodtrækninger op til 1000 euro til at købe for og meget mere.

Så husk at sætte kryds i kalenderen!


16. november

Flow Freestyle Motorcykel Show

Palacio de Deportes “José Mª Martín Carpena”

Kl. 21:00

Pris: børn 15€, voksne 20€

Bestilles på:www.edgartorronteras.com

Flow Freestyle Edgar Torronteras er den stærkeste aktuelle begivenhed i Spanien, og som tæller med de bedste ryttere verden:

Edgar Torronteras

Dany Torres

Maikel Melero

Guillem Navas

Javi Jabato

Miguel Espada

Et show med de største og vildeste iscenesættelse og de bedste freestyle-tricks i øjeblikket, belysning og elektrificerende lyd, ild og en masse adrenalin.


16 og 17. november

Dans: VR_I

Dans Málaga 2019

Teatro Echegaray

Kl. 11:00, 11:20, 11:40, 12:00, 12:20, 12:40, 13:00, 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20, 19:40, 20:20, 20:40, 21:00, 21:20, 21:40, 22:00

Pris: 6€

Bestilles på: www.unientradas.es


For første gang kombinerer en koreograf den fordybende virtuelle virkelighed og dans i et værk, hvor hver deltager, omdannet til en Avatar, som er i stand til trofast at gentage alle deres bevægelser i nutid, en hidtil uset sanseoplevelse. Med dette værk sætter Gilles Jobin spørgsmålstegn ved vores opfattelse af virkeligheden og spiller med de forskellige effekter. Real Virtuality-teknologi, udviklet af Artanim, giver virtuelle dansere og virkelige tilskuere mulighed for at bevæge sig sammen i samme tid og rum.


17. november

Dans: BOW

Dans Málaga 2019

Teatro Cervantes

Kl. 19:00

Pris: A 30€ B 22€ C 16€ D 11€

Bestilles på: www.unientradas.es


Er ’bukke’ blot en gestus når du byder velkommen, eller har det en dybere betydning? Kunsten at neje/bukke, har stor betydning i den orientalske kultur, en handling fyldt med skønhed, der viser høflighed og respekt. At bukke her er også en afspejling af hierarkiet, og selve vinklen når man bukker afhænger af den sociale status. Dansernes opgave her et at travle alt det op, genskabe denne ritual og dens tunge byrde, samt sætte spørgsmålstegn ved deres eksistens, noget helt uacceptabelt i Østasien.

Jeon Misook er en af Koreas mest markante koreografer. I 1998, åbnede hun sin egen danseskole og underviser ved National University of Arts i Korea.


22 og 23. november

Dans: ELECTRA

Dans Málaga 2019

Teatro Cervantes

Kl. 20:00

Pris: A 65€ B 49€ C 36€ D 20€

Bestilles på: www.unientradas.es


Electra, bliver opført af Spaniens Nationale Ballet under ledelse af Antonio Najarro, og skabt af koreografen Antonio Ruz, hvor han giver liv til de forskellige former for dansesprog, til den klassiske tragedie med en original og nutidig vision.

Historien om Electra finder sted i den landlige og mørke del af Spanien i det tyvende århundrede. En historie om skæbne og hævn; fordømt blod og søgen efter frihed.


23-24. november

Messe: EXPOCAN, Den internationale Hunde Messe

Palacio de Ferias y Congresos de Málaga

Kl. Lørdag fra 9:30-20:00/søndag fra 9:30-19:00

Pris: voksne 3€/børn under 12 år gratis

Udstillingsområder, demonstrationer og workshops for alle. Expocan vil samle alle de virksomheder, der er relateret til kæledyrssektoren, for at markedsføre deres produkter og ydelser.


24. november

Dans: GAIA

Teatro Echegaray

Kl. 11:00, 13:00

Pris: 6€

Bestilles på: www.unientradas.es


Vores hjem, Jorden, ændrer sig hurtigt ... Vi må finde en mere respektfuld livsstil for at beskytte planeten og vores miljø. Gaia tilhører os alle. Vi kan sammen tegne en lykkelig fremtid og en verden fyldt med farver. Farver, musik, audiovisuel og dans hjælper os med at opdage den intensitet, kraft og skønhed på vores planet har, samt dens naturskatte.

En forestilling egnet for hele familien (børn over 3år).


24. november

Dans: CARMEN.maquia

Teatro Cervantes

Kl. 19:00

Pris: 20€

Bestilles på:www.unientradas.es

Beskrævet af Chicago Sun i 2012 som et ”mesterværk”, CARMEN.maquia er en del af repertoiret af BalletMet eller Ballet Hispánico i USA. Dette er en moderne version af Merimés klassiker, der opretholder det originale plot, og en af de sidste dansedesigns David Delfín har lavet.


24. november

Dans: MARIE-ANTOINETTE

Teatro Cervantes

Kl. 20:00

Pris: A 48€ B 36€ C 26€ D 16€

Bestilles på:www.unientradas.es


Thierry Malandain bringer på scenen en kendt personlighed, som med tiden er blevet fremstillet som næsten en imaginære og tegneserieagtig måde. Ud over fester og ornamenterne, så var Marie Antoinettes store lidenskab for kunst, teater, musik og dans mindre kendt. Han var protektrice/mæcen for adskillige kunstnere, glad for sang, spillede selv cembaloet og harpe samt deltog aktivt i flere komedier. Men uden tvivl var hendes livs største rolle som arving og efterfølgende dronningen af Frankrig.


27. november

Dans: ROMEO OG JULIE

Teatro Cervantes

Kl. 20:00

Pris: A 45€ B 33€ C 25€ D 15€

Bestilles på:www.unientradas.es


Et dobbelt program, der begynder med P.I. Tsjajkovskij version af Shakespeares tragedie Romeo- og Juliet, efterfulgt af en gennemgang af nogle af de mest emblematiske scener fra den klassiske ballets danserepertoire. ’Adagio de la rosa’, fra Tornorose; Grand pas de deux af Don Quijote; scener fra Paquita, El Quatre, osv. Opført af Den Russiske Nationalballet.


29. november til 1. december

Messe: 8 udgave den store bil messe

Palacio de Ferias y Congresos de Málaga

Det siges at denne messe har det største og bedste tilbud på køretøjer til årets bedste pris!! Og har over 30.000 besøgende hvert år.

Mere end 16.000 m2, med over 5.000 køretøjer til salg. I Motor Show of Occasion i Málaga-provinsen har de alle mærker.

Brugte biler, km0, Industrikøretøjer, Campingvogne, Køretøjer for dem uden kørekort, El-biler, Hybrider, Køretøjer fra Glp.

Der er også forsikringsselskaber og finansierings firmaer, der vil garantere, at du kan forlade messen med det køretøj, du har drømte om.11. december

Dans: TORNEROSE

Teatro Cervantes

Kl. 20:00

Pris: A 45€ B 33€ C 25€ D 15€

Bestilles på:www.unientradas.es

Tornerose er sammen med Svanesøen og Nøddeknækkeren, en af de mest spektakulære og repræsentative klassiske balletter fra Tchaikovsky.

Selvom historien handler om prinsesse Aurora, som på sin 16-års fødselsdag stikker sig på en ten, og må sove i 100 år, og den unge prins må nedkæmpe en grusom tjørnehæk, for at hæve forbandelsen med et ægte kærlighedskys. Så er det en ægte iscenesættelse af den evige konflikt mellem godt og ondt.

 

RONDA

16-17. november

Kursus: Efterårsfotografering

Valle del Genal (Serrania de Ronda)

Kl. 1 dag

Bestilles på: kan du kontakte Daniel Blanco på 607 906 600, via e-mail wildvisiontours@gmail.com

Her kommer du til dalen el Genal, hvor kastanjeskovene un står klædt i deres fineste efterårs klæder.

Et uovertruffet sted for landskabs- og makrofotografering, hvor du vil blive undervist i hvordan du får mest muligt ud af dit kamera, kigger efter de bedste rammer, bruger manuelle tilstande, eksponering osv.

Deltagerne på alle niveauer kan være med. Undervisninger sker på spansk og engelsk.

Begrænset antal pladser.

Instagram: instagram.com/danielblancophoto

 

FUENGIROLA

22. november

Julemarked

Plaza de la Constitución

Så åbner Fuengirola op for deres traditionelle julemarked på Plaza de la Constitución, med 17 træhytter, masser af julebelysning, salg af forskellige produkter, gaveideer, julepynt, kunsthåndværk og især mad, med juleprodukter af alle slags, slik, godbidder og småkager. Julemarked vil være åben fra mandag til søndag fra 10:30 til 14:30 og fra 17:00 til 21:00.

 

MARBELLA

5-25. november

Verdensomspændende

Presentation af de nye Mercedes modeller

Palacio de Ferias y Congresos

Mercedes har i år valgt Marbella som stedet til at præsentere for omverden sine nye modeller.


30. november

Hyldest af Michael Jackson og Freddie Mercury

Palacio de Ferias y Congresos

Kl. 20:00

Pris: fra 15€

Bestilles på:www.giglon.com

Kom og nyd det bedste af det bedste, fra to af de største ikoner fra musikverden her i Marbella. Det kan kun blive en god og festlig aften.

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page