top of page

EL PARAÍSO GOLF CLUB

El Paraíso er beliggende 14 km. fra Marbella i en dal omgivet

af bjerge med storslået udsigt over kysten.


AF DIANA GEORGINA SØRENSENEl Paraíso blev designet af Gary Player og åbnede i 1973, og er i dag en af de ældste etablerede baner på kysten. I mere end fyrre år har det været et mekka for golf, uanset om man har et højt eller lavt handicap, eller bare ønsker at nyde en runde golf i din ferie, så tilbyder denne bane golfspillere i alle aldre og evner en spændende udfordring.


Faciliteterne er enestående - frodige fairways brydes af bølgende vandløb, akkompagneret af palmer og en overflod af eksotiske planter, herunder nerier, jacaranda og mimosas. Søer er et hjem for vandfugle og de mindre heldige golfkugler! Uden tvivl er El Paraíso Golf Club en veludviklet bane, som golfspillere aldrig bliver trætte af at spille på og ser frem til at vende tilbage til en ny chance for at erobre!


Hul 6. Par 5. Med mange gode golfhuller at vælge imellem, er hul 6 uden tvivl det bedste hul på banen. Slagene skal være nøjagtige for at undgå de to velplacerede bunkere, til venstre og højre, og dit andet skud skal helst placeres i venstre side af fairwayens centrale del, hvis man helst vil undgå søen, der fanger enhver uheldig bold. Til sidst skal din fremgangsmåde igen være så nøjagtig som muligt, til en todelt green, for at man overhovedet skal have en chance for den undvigende birdie.

 

Kontakt informationer

El Paraiso Golf Club

Urb. El Paraiso, Ctra. de Cádiz, km 167,

Estepona, Málaga, Spain

Tel: (+34) 952 883 835

Email: reservas@elparaisogolf.com

Web: www.elparaisogolf.com


Faciliteter

Buggies, Trolleys, Putting Green, Driving range, Golf kursus,

Klubhus, Restaurant, Hotel, Pro-Shop.


Betingelser

Handicap Begrænsning: Mænd 28, Kvinder 36

Kun Soft Spikes


Rute information

18 huller, Par 71

6131-5912-4998

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page