top of page

Europas hurtigst voksende IT-informationstjeneste


Biztech International er den hurtigst voksende virksomhed i Europa indenfor intelligente markedsundersøgelser & analyser. De hjælper firmaer med at skabe et bedre informations-flow og mere målrettede beslutninger indenfor IT.


Det finske selskab blev grundlagt i 2006 og har i de forløbne år vokset sig større og blevet mere internationalt orienteret, med et stadig mere alsidigt produktprogram. Men hjørnestenen i Biztech International forretning er forblevet den samme siden begyndelsen:


Forretningen er stadig baseret på en omfattende informationstjeneste indenfor IT-løsninger af høj kvalitet.


Biztech International IT-løsninger er gjort overskueligt med Biztech IT-informationsværktøjer, som kan bruges i op til 15 forskellige løsningsområder indenfor IT.


Opdateret viden og markedsinformation er hermed blevet lettere og mere overskueligt for de virksomheder der bruger det. Deres koncept er baseret på tusindvis af kunde interviews, der kortlægger det nuværende IT-miljø og kan blive brugt som et vejkort over udviklingen indenfor IT-løsninger.


Biztech har hovedkvarter i byen Vantaa i Finland og en afdeling i den spanske storby Barcelona.


De opererer pt. i 10 europæiske lande og er lige nu på jagt efter folk fra Skandinavien der vil arbejde for dem.


Hvis Du skulle være interesseret i at arbejde i en dynamisk, energisk og international virksomhed, kan du kontakte Roope på roope.vahvelainen@biztech.pro

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page