top of page

Foreningsnyt Februar 2020

MARGRETHEKIRKEN

Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22,

Las Lagunas, Mijas Costa · Tlf. 952 587 481

Website: www.margrethekirken.com

Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag kl. 15-17, hvor der også er café i kirken

Den danske præst: Iben Merete Gabriel Snell

Edif. Andromeda II C/Maestra Aspiazu 10 – 2A, 29640 Fuengirola

Tlf. 952 460 495 mobil: 661 001 998

margrethekirken@margrethekirken.com

Årskontingent på 80 kan indbetales i kirken eller på vores konto i Cajamar:

(IBAN ES87) 3058 0860 7927 2000 6999

(Swift: CCRIES2A)


Gudstjenester

Søndag 2/2 kl. 11.00: Sidste søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell

Søndag 9/2 kl. 11.00: Septuagesima søndag. Iben Snell

Søndag 16/2 kl. 11.00: Seksagesima søndag. Iben Snell

Søndag 23/2 kl. 11.00: Fastelavn. Iben Snell.

Bagefter fastelavnsfest med tøndeslagning kl. 13

Søndag 1/3 kl. 11.00: 1. søndag i fasten. Iben Snell.


Arrangementer

Koncert med pianist Maria Bundgaard torsdag den 6. februar kl. 19.00

Den unge danske pianist Maria Bundgård har rejst længe i musikken – og langt. Hun har studeret på det kongelige danske musikkonservatorium, Fryderyk Chopin University of Music i Warsaw og på Schola Cantorum de Paris. Maria Bundgaard har både udgivet

CD´er og skrevet bøger om musik. Nu besøger hun Margrethekirken. Kom og hør, hvor dejligt hun spiller og hvad hun kan fortælle om musikkens verden.

Entré 20 € inkludere to lækre håndmadder og en drink. Billetter kan købes i Margrethekirken eller bestilles på tlf. 952 587 481 / margrethekirken@margrethekirken.com


Hyggeaften med fællesspisning i Solkystens Ungdomshus tirsdag den 11. februar kl. 19.00

Læs mere på Ungdomshusets facebook side: ”Solkystens Ungdomshus (SU)”.


Koncert med Reg og Andreas tirsdag den 18. februar kl. 19.00

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres koncerter. Med to stemmer og klaver leverer de sange i egne smukke fortolkninger –såvel selvkomponerede som evergreens og hits fra film og musicals.

Reg & Andreas har base i Danmark, men rejser rundt i hele verden og spiller koncerter. De har bl.a. spillet i Canada, England, Sverige, Tyskland, Schweiz, Letland, Norge og Færøerne. Nu er turen kommet til Sydspanien, hvor vi får fornøjelsen af deres gode musik.

Entre: 20 € inkl. to lækre håndmadder og en drink. Billetter kan købes i Margrethekirken eller bestilles på tlf. 952 587 481 / margrethekirken@margrethekirken.com


Fastelavnsfest for børnefamilier søndag den 23. februar kl. 13.00

Vi slår katten af tønden og laver fastelavnsris. Kom udklædt! Der er præmie til de bedst udklædte. Deltagelse koster 5 € per person og inkluderer fastelavnsbolle og kakao. Kontakt venligst Annie på tlf. 611 392 700 eller skriv til margrethekirken@margrethekirken.com senest 18. februar.


Hyggeaften med fællesspisning i Ungdomshuset tirsdag den 25. februar kl. 19.00

Tjek Ungdomshusets facebook side: ”Solkystens Ungdomshus (SU)” for yderligere information.


Litteraturkreds i præsteboligen onsdag den 26. februar kl. 10.00

Vi drøfter Amor Towles: ”En gentleman i Moskva”. Nye læsere er velkomne.


Filmklubaften torsdag den 27. februar kl. 19.00

For nærmere information kontakt margrethekirken@margrethekirken.com


Udflugt med Pia Bruun til ”Et andet Malaga” tirsdag den 10. marts kl. 9.30

Denne dag skal vi se nærmere på et par steder, vi normalt ikke kommer. Første stop er den historiske kirkegård, San Miguel, hvor nogle af Málagas mest indflydelsesrige og betydningsfulde personer ligger begravet. San Miguel kirkegård er Málagas autentiske begravelsesmuseum, og vores lokale guide vil fortælle os om trekantsdynastiet Larios, Livermore og Heredias, den svenske konsul Bolin og 1800-tallets liberale helt, José María Torrijos.

Senere vil vi tage ud og se El Jardín Botánico, der i de lune sommernætter lagde de smukkeste rammer om selskabelige sammenkomster blandt Málagas aristokrater. Vel mødt til en spændende tidsrejse!

Pris for hele herligheden inkl. frokost: 45 € for medlemmer af Margrethekirken / 50 € for ikke-medlemmer. Tilmelding senest 24. februar til Margrethekirken på mail margrethekirken@margrethekirken.com eller i kirken.


Generalforsamling i Margrethekirkens Venner torsdag den 12. marts kl. 12

Dagsorden kan læses i januar nummeret af dette blad. Efter generalforsamlingen fortæller Hans Hugo From om at starte og drive selvstændig virksomhed i Spanien, hvorefter Margrethekirkens Venner serverer en let anretning. Deltagelse er gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer er prisen: 25 . Tilmelding senest den 17. februar til Judith Lynne jlypet@gmail.com


Jazzaften med Bourbon Street Jazz lørdag den 14. marts kl. 19.00

Så er der hattrick med det populære jazzband fra Silkeborg! Glæd jer til et dejligt gensyn og genhør, når vi får besøg af det hæderkronede orkester, som nu i flere år har underholdt os med god, gedigen traditionel jazz, boogie-woogie og swing i deres meget udadvendte og dansevenlige stil. Der venter os som sædvanlig en herlig aften, så husk danseskoene! Billetter á 35 € inkl. vin og sandwich kan købes i Margrethekirken eller bestilles på tlf. 952 587 481 / margrethekirken@margrethekirken.com


Margrethekirken afholder årsmøde med generalforsamling for kirkens medlemmer søndag den 22. marts kl. 12.30

Dagsorden:

1. Velkomst.

2. Valg af dirigent.

3. Formandens beretning.

4. Forelæggelse af revideret regnskab for kirkens drift og budget.

5. Fastsættelse af det årlige medlemskontingent.

6. Indkomne forslag.

7. Valg af menighedsrådsmedlemmer samt suppleanter.

På valg er menighedsrådsmedlem Helle Tychsen, som modtager genvalg.

8. Valg af 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter

På valg er Ebbe Juul Hansen og Erling Hartvig, som begge modtager genvalg.

Revisorsuppleanterne Gunni Petersen og Michael Storm modtager ligeledes begge genvalg.

9. Eventuelt.

Jævnfør vedtægternes § 5 stk. 3: Ønsker medlemmer en sag optaget til behandling og afgørelse, herunder opstilling af kandidater til Menighedsrådet, skal forslag herom foreligge formanden eller i dennes fravær næstformanden for Menighedsrådet senest 2 uger før årsmødet. Der træffes ikke afgørelser i sager, der ikke er optaget på dagsordenen.

 

CLUB DANÉS

FUENGIROLA - MIJAS

Haza del Algarrobo, Ctra. De Mijas km. 2,2,

29649 Mijas Costa

clubdanes@gmail.com - www.clubdanes.dk


Kalender:

Februar:

8. Forårsfest - Elvis-tema

13: Foredrag - Thomas Kvist Christiansen.

15. Fernisering - Daniel Gil Broglio

24. Dokumentarfilm, Arlette – en historie vi aldrig glemmer.

27. Oprette/musical aften

Marts:

22. Ordinær generalforsamling


Formanden har ordet

Efter en lidt stille januar måned er vi i fulde omdrejninger igen.

Lørdag den 8. februar byder vi alle vores medlemmer og gæster velkommen til Forårsvelkomstfest, og den kommer ikke til at gå stille af.

Elvis ville i år være blevet 85 år, og ham vil vi fejre på behørig vis på denne fest med masser af dejlig Elvis-musik, god mad og det hele slutter med en lille svingom.

Torsdag den 13. februar har vi et spændende foredrag med journalist og fotograf, Thomas Kvist Christiansen.

Mandag den 24. februar har vi årets første filmaften, hvor vi viser dokumentarfilmen om Arlette Andersen.

Lørdag den 15. februar kommer Daniel Gil Broglio igen forbi og viser endnu engang nogle af sine spændende og flotte skulpturer.

Vi slutter måneden af lørdag den 27. februar med et brag af en koncert, hvor det er lykkedes at få den kendte, internationale operette- og musical sangerinde, Laura Elen til at optræde, og det hele slutter af svingom.

Men meget mere om disse spændende arrangementer kan I læse i de efterfølgende artikler, vi har her på siden.

Man kan jo også gå ind på vores hjemmeside clubdanes.dk - eller hvis man er til Facebook.

Hilsen

Formanden


ELVIS AFTEN

Lørdag, d. 8. februar, 2020, byder vi ”trækfuglene” velkommen tilbage med en festlig aften. Vi begynder kl. 18.00 med at Thomas serverer grønærtesuppe med serrano skinke og indbagt svinemørbrad med røsti kartofler og årstidens grøntsager. Vin ad libitum under middagen.

Elvis ville være fyldt 85 i år, så Flemming ’Elvis’ Lind kommer og optræder med sit Elvis show. Og der bliver mulighed for en svingom.

Bindende tilmelding ved forudgående betaling på kontoret (952 472 880) eller hos Thomas (952 475 151). Pris: € 45, medlemsrabat € 5.


FOREDRAG OG FILMAFTEN

Vi har kombineret temaet for et foredrag ved journalist og fotograf Thomas Kvist Christiansen og vores filmaften i februar. Bogen ”Vi er her for at dø” og dokumentarfilmen ”Arlette – en historie vi aldrig må glemme” er blevet til i et samarbejde mellem ham og en af de sidste overlevende fra Auschwitz – Arlette Andersen, i dag 95 år.

Torsdag d. 13. februar kl.17.00 vil Thomas Kvist fortælle Arlettes historie, vise unikke historiske billeder og klip fra filmen, og der vil være mulighed for at købe et signeret eksemplar af bogen.

Mandag d. 24. februar kl. 19.45 viser vi dokumentarfilmen om Arlette Andersen i sin helhed. Medvirkende i filmen er bl.a. Søren Gade, Bertil Haarder og Mogens Lykketoft. I modsætning til mange tidligere fanger, som ikke har ønsket at stå frem, har Arlette følt at det var vigtigt at undgå, at det hele gik i glemmebogen, når det sidste øjenvidne var borte. Før filmen er der mulighed for en ”Filmmenu”, der denne aften består af dejlig thaisuppe (kylling baseret) med lunt flute. Pris for film plus menu: € 10. Tilmelding nødvendig.


FERNISERING

Lørdag, d. 15. februar gentager vi succesen fra sidste år og afholder fernisering fra kl. 12.30 med skulptøren Daniel Gil Broglio.

Daniel er født i Spanien i en lille by ude på landet tæt på Granada. Inspireret af sine forældre har han siden sin barndom lavet skulpturer. Han begyndte med træ, som han fandt i naturen, men i dag arbejder han primært med jern eller andet metal. Man kan se mange af hans kunstværker på hans webside: broglioart.wordpress.com

Udover et møde med Daniel byder vi naturligvis på det traditionelle glas Cava og lidt snacks.


OPERETTE, MUSICAL OG POPULÆR MUSIK

Torsdag d. 27. februar giver den internationalt kendte opera og musical sangerinde Laura Elen eksempler på hele sit repertoire. Vi begynder med lidt godt at spise kl. 19.00, og Laura vil så føre os gennem hele musikkens verden med eksempler, der spænder fra opera til popmusik. Det ender naturligvis med en svingom.

Yderligere detaljer om arrangementet vil fremgå af plakater i klubben, og vil blive lagt op på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk , men reserver datoen allerede nu.


FORÅRSAUKTION

Igen i år afholder vi auktion over ting som medlemmerne ikke længere har brug for og derfor ønsker at donere til klubben. Det sker i slutningen af marts, så gennemgå allerede nu, hvad du eventuelt kan undvære og ring til Lis på kontoret (952 472 880) og aftal nærmere. Det er vigtigt at tingene er rengjorte og fungerer efter hensigten, så de har en reel værdi.


BRIDGEKLUBBEN

Kom og spil med i vores ugentlige mandags og onsdags turneringer, mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk. Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.

Bridgeundervisning for begyndere og letøvede tilbydes efter aftale med Charlotte Dyrup charlottedyrup@yahoo.dk .

Lørdag d. 1. februar, 2020, kl. 11.00 afholdes Årsmøde med efterfølgende turnering og frokost. Bridgeweekenden i Frigiliana finder sted 7-8. marts, tilmelding til Gudrun Lund-Andersen: gudrunluna@hotmail.com eller på opslag i klubben senest 19. februar.

Vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: www.clubdanes.dk/bridgeklubben


Indkaldelse til den ordinære generalforsamling i Club Danés

(Dansk Spansk Samvirke Fuengirola/Mijas)

Søndag den 22. marts 2020 kl. 11.00 i Casa Danesa

Dagsorden:

1. Åbning

2. Optælling af fremmødte medlemmer og fuldmagter

3. Valg af dirigent

4. Bestyrelsens beretning

5. Godkendelse af regnskab

6. Godkendelse af budget og kontingent for næste år

7. Valg af bestyrelse og suppleanter

8. Valg af revisorer og suppleanter

9. Indkomne forslag fra bestyrelse og medlemmer

10. Eventuelt


Ad pkt.7:

Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg:

1. Bent Flindt, modtager genvalg

2. Gerda Ehlers, modtager genvalg

3. Mogens Bytow, modtager genvalg


Følgende suppleanter er på valg:

1. Karsten Bønsdorf, modtager genvalg


Ad pkt. 8:

Følgende revisorer er på valg:

1. Anker Olesen modtager ikke genvalg

2. Valdemar Pedersen modtager ikke genvalg


Følgende revisorsuppleanter er på valg:

1. Jette Bütow modtager genvalg

 

Den danske kirke øst for Málaga

Præst Annalise Bager. Los Girasoles II, 48B, Las Palomas, La Herradura,

Tlf. +45 40 73 29 86/+34 609 825 899, anba@km.dk eller annalisebager@gmail.com

Menighedsrådsformand Karen Margrethe Engelbreckt.

Tlf. +45 23 74 80 13/+34 633 422 687, e-mail: kmengelbreckt@gmail.com​

Kirkens hjemmeside: www.dsuk-spanien.dk under fanebladet: kirken øst for Málaga.

Vinterkirkesæson: 1. november – 31. marts


Af Jacques Borggild

Rent organisatorisk er hovedbegivenheden i februar måned KIRKENS ÅRSMØDE (generalforsamling), som afholdes på Hotel Al Andalus lørdag den 8. februar kl. 14:00. På årsmødet skal vi høre formandens beretning, kassereren fremlægger regnskab og budget. Der er valg til menighedsrådet, hvor vi gerne ser menighedsrådet udvidet med et ekstra medlem (se i øvrigt dagsordenen). Evt. interesserede kan henvende sig til præsten eller menighedsrådets formand. Årsmødet afsluttes med fælles middag på hotellet. Tilmelding til præsten eller i klubberne senest onsdag den 5/2.

KIRKENS STØTTEKREDS afholder sit ÅRSMØDE torsdag den 13. februar på Rest. Cueve de Nerja kl. 13:00. Tilmelding til støttekredsens kasserer Jacob Fredelund tlf. +45 4021 6706 senest mandag den 10/2.

Månedens store arrangement er vores 2-dages tur til Almeria og Cartagena, hvor vi bl.a skal besøge KATEDRALEN og den gamle mauriske borg, ALCAZAR. Vi kører igennem naturparken CAPO DEL GATA inden vi kommer til Cartagena, hvor vi spiser og sover på et dejligt 4**** hotel. Næste dag besøger vi DEN GAMLE ROMERSKE ARENA & FLÅDEMUSEET inden vi spiser sen frokost på en dejlig restaurant beliggende direkte ud til Middelhavet.


Program for februar:

Lørdag den 1. kl. 13 Gudstjeneste i Lux Mundi, Torre del Mar

Lørdag den 8. kl. 13 Gudstjeneste i Maro kirke

Lørdag den 8. kl. 14 Årsmøde med spisning på Al Andalus (se opslag)

Torsdag den 13. kl. 13 Støttekredsens årsmøde i Rest. Cueva de Nerja

Lørdag den 15. kl. 13 Gudstjeneste i Fiskerkapellet i Almuñecar

Lørdag den 22. kl. 13 Gudstjeneste i Lux Mundi, Torre del Mar

Tirsdag den 25. – onsdag den 26. Forårstur til Almeria – Cartagena

Lørdag den 29. kl. 13 Gudstjeneste i Fiskerkapellet i Almuñecar


Dagsorden for Årsmødet 8/2 kl. 14 på Hotel Al Andalus, Nerja:

1. Velkomst v/ Formanden

2. Valg af ordstyrer/dirigent

3. Valg af referent

4. Formandens beretning

5. Forsamlingens godkendelse af formandens beretning

6. Vedtægtsændringer

7. Kassereren fremlægger årsregnskabet for 2019 samt budget for året 2020

8. Forsamlingens godkendelse af regnskab samt budget

9. Støttekredsen

10. Valg af medlemmer til menighedsrådet

Ruth Faurskov på valg (modtager genvalg)

Vibeke Bekke på valg (modtager genvalg)

11. Valg af 2-3 suppleanter til menighedsrådet

12. Valg af revisor og revisorsuppleant

13. Evt. (der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt)

 

DSS - DANSK SPANSK SAMVIRKE

Asociación Deportivo Gastronómico - Hispano Danesa

Avenida de Europa 30 – 18690 Almuñecar

NIF: G18545699


KÆRE MEDLEMMER

Januar måned har været en skøn måned med gode temperaturer og solen har strålet over vores by.

Glæderne har vi jo altid i og med vores arrangementer, men solen gik lidt ned, da Danmark ikke kom videre i Håndbold EM 2020, som vi samledes om på storskærm.

Februar starter med vores 33 generalforsamling, som afholdes i foreningens lokaler.

Månedens aktiviteter fremgår af programmet.

Danske gæster og ferierende i Almuñécar, er velkomne til et besøg om fredagen til vores fredagstræf fra kl. 12.00, hvor der serveres dansk smørrebrød.

Avenida de Europa 30

Overfor Majuela parken

Mogens Suanning


FEBRUAR MÅNEDS PROGRAM UD OVER DE DAGLIGE AKTIVITETER!

Søndag. d. 2-2 kl. 11.00. Generalforsamling

Onsdag. d. 5-2. Kl. 11.00. Vandretur. se mere på. “almu.dk”

Torsdag. d. 6-2. kl. 18.30. Filmaften. se mere på. “almu.dk”

Fredag. d. 7-2. kl. 12.00. Fredagstræf

Onsdag. d. 12-2. kl. 11.00. Vandretur. se mere på. “almu.dk”

Torsdag d. 13-2. kl. 18.30. Bingo

Fredag d. 14-2. kl. 12.00. Fredagstræf

Mandag. d. 17-2. kl.17.00. Portvins smagning . / Olivares & Johnny Kristensen

Onsdag. d.19-2. Kl.11.00. Vandretur. se mere på. “almu.dk”

Torsdag. d. 20-2. kl. 18.30. Filmaften. se mere på. “almu.dk”

Fredag. d. 21-2. kl. 12.00. Fredagstræf

Onsdag. d. 26-2. kl. 11.00. Vandretur. se mere på. “almu.dk”

Torsdag. d. 27-2. Kl. 18.30. Fødselsdagsfest se mere på. “almu.dk”

Fredag. d. 28-2 kl. 12.00. Fredagstræf.


Vel mødt til februars arragementer.

Ændringer kan forekomme.

Se opslag i klubben!

 

ASOCIACIÓN PARA TODOS

Formand: Eigil Rasmussen,

670 659 931 - www.paratodos.dk


Søndagsmøder:

ParaTodos har faste ugentlige møder hver søndag kl. 14.00-15.00 på Casa Italia som ligger på havnen i Fuengirola. Medlemmer af bestyrelsen kan træffes i dette tidsrum.


Arrangementsoversigt.

Arrangementer:

1 22/2-Forårsfest på Lucia med livemusik

2 27/2- generalforsamling på Casa Italia kl. 12.00

3 21/3- Månedsfest

4 30/1-mandeltur


Hold dig opdateret på vores hjemmeside www.paratodos.dk


Indkaldelse til generalforsamling på Casa Italia 27/2 kl. 12.00 2020

På generalforsamlingen skal behandles mindst følgende punkter:

1 valg af dirigent

2 bestyrelsens beretning

3 forelæggelse og godkendelse af regnskab

4 forelæggelse af buget for kommende år

5 valg af stemmetællere

6 valg af bestyrelse, revisor og suppleanter

7 fastsættelse af årets kontingent

8 forslag fra bestyrelse og medlemmer

9 eventuelt


Vigtigt:

For at kunne deltage i generalforsamlingen skal kontingentet for 2020 være betalt.

Forslag og/eller spørgsmål der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingens afholdelse.


Medlem:

Et medlemskab koster 25€ for et helt kalenderår. Det kræves at du er medlem for at deltage i vores arrangementer. Til gengæld får du masse af hyggeligt selskab, sjove timer og nye venskaber.


Hjemmeside:

Hold dig opdateret på vores hjemmeside www.paratodos.dk

Den Danske Klub i Torre del Mar

Paseo Marítimo Levante 21

29740 Torre del Mar

E-mail: kontakt@danskeklub.dk

www.danskeklub.dk


Godt Nytår

Vi kom godt ind i det nye år i Den Danske Klub i Torre del Mar

Brinnie & Mai Brit havde arrangeret en flot nytårsaften med god hjælp af andre frivillige, og der var lagt op til en dejlig aften med super god mad som Brinnie & Lone havde lavet.

Vi blev mødt at flot pyntede borde, og et glas cava til at læske ganerne med før kalvemørbraden blev serveret med lækkert tilbehør, efterfulgt af hjemmelavet is.

I løbet af aftenen blev der sunget og lavet underholdning inden rådhusklokkerne faldt i slag, og vi skulle spise de 12 druer, nyde kransekage og cava.

Søndag d. 5. januar afholdt vi den traditionelle Nytårstaffel, hvor ca. 80 medlemmer kom for at ønske hinanden Godt Nytår.

Nogle friske hjælpere havde lavet canapéer og snitter, som Klubben var vært med, sammen med cava.

Det blev en hyggelig eftermiddag hvor formanden kunne gøre status over det forgangne år.

Så var vi klar til forårets Aktiviteter og Arrangementer. Bl.a. holdt Kirken en H.C. Andersen aften i Ord & Toner, hvor sanger Eva Marie Ømark tolkede eventyr akkompagneret af organist Carl Erik Byskov.

Billardfolkene afholdt Nytårsfrokost hvor køkkenet havde en lækker caverybuffet.

Derudover er der igen gang i de faste aktiviteter som kan ses på Klubbens Hjemmeside og på opslag i Klubben.


Bemærk: Generalforsamling søndag d. 22. marts 2020


Forårets Arrangementer

Onsdag d. 5. februar- Syng Sammen Aften

Spisning starter kl. 19.00

Dansk bøf m. bløde løg & blomkålssalat

Vi synger fra ca. 19.45

Tilmelding til spisning, senest 30. januar


Tirsdag d. 11. februar- Foredrag

Den Danske Konsul i Málaga

Tilmelding til spisning, senest 6. februar


Onsdag d. 12. februar - Banko

Spisning kl. 18.30

Karbonade m. stuvet ærter & gulerødder

Spillet starter ca. kl. 19.15

Tilmelding til spisning, senest 6. februar


Mandag d. 17. februar - Costa-Events Valentine show med Mark Connor & Laura Elen i Klubben

Kl. 19, billetter 17 €

Servering af Platte kl. 18

Tilmelding til spisning, senest 13. februar


Onsdag d. 19. februar - Syng Sammen Aften

Spisning starter kl. 19.00

Skipperlabskovs m. rødkålssalat

Vi synger fra ca. 19.45

Tilmelding til spisning, senest 13. februar


23. Grillsøndag - Spisning kl. 13

Tilmelding senest 20. februar

25.-26. Bustur med Kirken

Se mere info på Klubbens Hjemmeside


Onsdag d. 26. februar - Banko

Spisning kl. 18.30

Millionbøf m. ris & avocadosalat

Spillet starter ca. kl. 19.15

Tilmelding til spisning, senest 20. februar


Onsdag d. 4. marts - Syng Sammen Aften

Spisning starter kl. 19.00

Forloren hare m. tyttebær & asier

Vi synger fra ca. 19.45

Tilmelding til spisning, senest 27. februar


Søndag d. 8. marts - Red Mick fortolker Simply Red

Mørbradgryde serveres kl. 18

Tilmelding til spisning senest 5. marts

Underholdning starter kl. 19.30

Biletter 15 € Costa Event


Tirsdag d. 10. marts - Foredrag

Karen Margrethe fortæller om sine rejser

Karbonader m. grøntsager

Spisning starter kl. 19.00

Foredraget starter ca. kl. 20

Tilmelding til spisning, senest 5. marts


Onsdag d. 11. marts - Banko

Spisning kl. 18.30

Gammeldags oksesteg m. rodfrugter & waldorfsalat

Spillet starter ca. kl. 19.15

Tilmelding til spisning, senest 5. marts


Onsdag d. 18. marts - Syng Sammen Aften

Spisning starter kl. 19.00

Farserede Porrer m. mikset salat

Vi synger fra ca. 19.45

Tilmelding til spisning, senest 12. marts


Søndag d. 22. marts - Generalforsamling kl. 13

Valgflæsk

Tilmelding til spisning, senest 19. marts


Mandag d. 23. marts - An Evening with Dave Parker

Tribute til Neil Diamond kl. 19-22

Billetter 12 € Costa Event

Stjerneskud serveres kl. 18

Tilmelding til spisning, senest 19. marts


Tirsdag d. 24. marts - Vandrernes Paellatur


Onsdag d. 25. marts - Banko

Spisning kl. 18.30

Gullash m. kartoffelmos & gulerodssalat

Spillet starter ca. kl. 19.15

Tilmelding til spisning, senest 19. marts


Søndag d. 29. marts - Grillsøndag

Spisning kl. 13

Tilmelding senest 26. marts


Find yderligere oplysninger på Klubbens Hjemmeside www.danskeklub.dk og på Facebook, Den Danske Klub i Torre del Mar

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

MARGRETHEKIRKEN Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa · Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag

MARGRETHEKIRKEN Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa · Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag

MARGRETHEKIRKEN Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa · Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag

Solkysten-logo.gif
bottom of page