top of page

Har du overset en skjult perle?

Opdateret: 20. apr. 2021

Kender vi kysten rigtigt godt?

Ja vi gør.

Husker vi også at værdsætte vores lokale område?

Selvfølgelig gør vi det!


 

Caroline Kaarsberg | KAARSBERG ESTATE

www.kaarsbergestate.com

caroline@kaarsbergestate.com

 

Derfor vil vi understrege en urbanisation, der har meget at tilbyde. Vi vil fortælle dig lidt om Cerros del Aguila. Beliggende ca. 7 minutters kørsel fra centrum af Fuengirola, er det tæt nok til at gå en tur på strandpromenaden, men alligevel langt nok væk til at nyde de rolige omgivelser og lyden af ​​fuglekvitter. Der er let adgang til motorvejen og cirka 25 - 30 minutters kørsel til lufthavnen eller adgang til offentlig transport fra indgangen til Cerros del Aguila. Selvom urbanisationen er ældre, er den meget smuk, charmerende og velholdt. Ud over vores kontor er der to caféer, en restaurant med udsigt over den store fælles have med en pool og en tennisbane samt et minimarked.


AKTIVITETER UNDER COVID-19?

Hvis du bor i og omkring området Cerros del Aguila, har du masser af muligheder for udendørs aktiviteter. Der er hurtig adgang til campoen, hvor du kan finde cykelstier, vandrestier, motocrossruter og generelt bare gode muligheder for at nyde naturen.

Vi kan naturligvis ikke glemme at nævne GOLF! Kun 2 minutters kørsel væk ligger vores egen Cerrado de Aguila Golf. Selvfølgelig er også El Chaparral Golf, Mijas Golf og Santana golf i nærheden.

Med stor golf kommer et stort ansvar. Derfor er Cerrado de Aguila Golf & Resort Club for nylig blevet opdateret, som i øjeblikket inkluderer en god frisør, fremragende restaurant og et helt nyt fitnesscenter.

Sidst, men ikke mindst, er der adskillige hestestalde rundt i området med gode muligheder for smukke forlystelser i gaderne, langs floder og på landet.


NY 350.000 m2 park

En fordel har ikke kun en boligejer i Cerros del Aguila, men også som en potentiel køber, at kommunen Mijas har afsat et stort stykke jord ved siden af ​​urbanisationen til at bygge provinsens (Málaga) største park. Ejendomsmægler Peter Kaarsberg mener, at parken er et godt nyt initiativ med natur- og rekreative muligheder, som helt sikkert vil have en positiv indflydelse på ejendomsmarkedet i området. Mijas kommune siger, at denne park er et af deres vigtigste projekter i nyere tid, og at den vil være større end “Paloma Park” i Benalmádena.

Der er afsat et beløb på 20 millioner euro til parken, som forventes at være klar i 2023.


EN HJÆLPENDE HÅND

I månederne efter at Covid-19 satte sit præg på verden og forårsagede verdensomspændende rejsebegrænsninger, har nogle ejendomsejere ikke været i stand til at besøge deres hjem ved kysten. Vi afsætter derfor tid til at give disse husejere en hjælpende hånd.

Ved at tilbyde ejendomskontrol hjælper vi med at berolige dem og sætte deres sind på ro.

Det kommer naturligvis vores kunder i og omkring Cerros del Aguila til gode, at vores kontor er ”lige rundt om hjørnet”, hvilket betyder, at vi på toppen af ​​de rutinemæssige hjemmekontrol, regelmæssigt kører forbi deres ejendomme, når vi flytter rundt i området. Normalt foretager vi kontrol 1 eller 2 gange om måneden, hvor vi: tømmer postkasser, skyller toiletter, kontrollerer at vinduer / døre er lukkede sikkert, og når vi forlader, sender vi en opdatering, inklusive videoer eller billeder. Yderligere ønsker kan arrangeres.

På Kaarsberg Estate har vi mange gode ejendomme til salg; herunder villaer, lejligheder, rækkehuse og grunde. Vi stræber efter at give dig den bedst mulige service.

432 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page