top of page

Helle Hollis støtter Cudeca på tiende år

AF Frederik Avenstrup


Den 4 februar kunne Christine Fleischer, marketingchef fra Helle Hollis, med stor glæde overrække en check på 1.000 euros til Cudeca Cancer Care Hospice som komunikations -og fundraising chef Ángel Krebbers tog imod.


Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som giver 15% rabat på billejen, og Helle Hollis donerer 10% af en gruppe C bils lejebeløb til Cudeca Hospice.


Det er takket været vores kunder, at vi kunne overrække dette beløb til Cudeca, udtaler Christine. Beløbet er blevet indsamlet via kampagnen ”Cudeca charity nummer C0001”. I løbet af de ti år som kampagnen har været igangsat har Helle Hollis haft fornøjelsen til at kunne donere næsten 10.000 euros til Cudeca Hospice.


Alle kan hjælpe med at øge dette beløb til Cudeca Hospice ved at anvende charity nummer C0001. Charity nummeret C0001 indsættes i feltet ”Har du en rabatkupon, promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com når man skal leje bil.


Cudeca Cancer Care Hospice hjælper flere end 1500 patienter om året med kræft eller andre uhelbredelige sygdomme med palliativ pleje. Pleje og hjælpe programmer som hjemmebesøg, dagscenter, psykologisk hjælp til patienter og pårørende er gratis. Cudeca Cancer Hospice vigtige arbejde er forudsat at de modtager donationer for at kunne blive ved med ”Tilføje dage til livet” til dem, der har mest brug for det.

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page