top of page

IKEA sælger sit nye solpanelprogram i Spanien

Opdateret: 26. mar. 2021

Den svenske boligindretningsgigant IKEA bliver grøn i Spanien. IKEA har meddelt, at de vil sælge sit nye solpanelsortiment i Spanien i partnerskab med det spanske energiselskab Contigo Energía. IKEAs nye solpaneler vil også blive solgt i Portugal. IKEA og Contigo Energía har sammen designet en solpanelservice, der kombinerer styrkerne fra begge partnere, såsom “funktionalitet, design og overkommelige priser med den bedste tekniske ekspertise og support til at tilbyde en nøglefærdig løsning til solenergi til

boligenergi”. Startprisen for IKEAs solpaneler vil være 4.170 euro.Det spanske firma, Contigo Energía, vil være ansvarlig for installation og styring af solsystemer, som IKEA vil lancere i Spanien fra foråret 2021, som et hjemmeforbrugstjeneste gennem installation af solpaneler på både skrå og flade tage, hvilket gør installation af solpaneler i Spanien mere tilgængelig.


Med deres mange energibesparende fordele er normalt den største ulempe ved at installere solpaneler i dit hjem omkostningerne, noget som IKEA sigter mod at ændre. Selvom de nøjagtige detaljer om IKEAs nye produkt endnu ikke er annonceret, har virksomheden allerede udtalt, at det vil være et overkommeligt produkt, der letter adgangen til selvforbrug “for flertallet” i overensstemmelse med dets forretningsvision samt en “enkel, sikker mulighed med alle de integrerede tjenester og garantier for forbrugeren”.


IKEA, der er en del af Ingka Group, har fremhævet, at den kommende lancering af dette nye miljøvenlige produkt er en del af dets mål om at bekæmpe klimaændringerne, ikke kun ved at reducere miljøpåvirkningen af ​​dens aktiviteter, men også ved at fremme en mere bæredygtig og overkommelig pris. livet i hjem overalt i Spanien.

Denne nye IKEA-ordning, kendt som “Home Solar”, markedsføres allerede i 9 andre lande (Holland, Polen, Belgien, Tyskland, Italien, Sverige, Schweiz, Australien og Frankrig) gennem forskellige leverandører og forventes at nå ud til alle Ingka Group markeder inden 2025.

Kilde: www.idealista.es

Mere info: www.ikea.com


252 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page