top of page

Intu Costa del Sol, et kommercielt resort opdelt i kvarterer

Af Frederik Avenstrup


Det fremtidige turist handels kompleks i Torremolinos vil have otte temaområder.


Lidt efter lidt kommer der nye afsløringer omkring Intu det fremtidige kommercielle kompleks i Torremolinos. Byggearbejdet påbegyndte i midten af december. Komplekset, der vil have et samlet areal på 235.000 kvadratmeter, vil have otte forskellige kvarterer for at fremme mangfoldighed i et og samme indkøbscenter. Hvert kvarter har sin egen stil og karakteristika.


Kvartererne er The Lake, der tilbyder sjov for alle til enhver tid; The Arena, er en fantastisk scene, der kommer til at være vært for de bedste forestillinger, fra nye kunstnere til verdensberømte stjerner; The Hills, der tilbyder en gastronomisk oplevelse på aller højeste niveau; The Hood, der bliver et område for en masse kreativ energi; The Boulevard, vil kombinere de mest kendte internationale mærker med middelhavsstil; Wonderland, et temaområde specielt rettet mod de små; The Gallery, som vil tilbyde en hel dags shopping med stil; og Central Park, er hjertet af dette globale resort.


Denne opdeling i forskellige kvarterer er kendetegnet bag designet af Intu Costa del Sol, “som giver de besøgende mulighed for at nyde et bredt sortiment af unikke oplevelser,” siger gruppen der står bag projektet. For Martin Breeden, udviklingsdirektør hos Intu, siger: ”Intu Costa del Sol, er designet til at være et unikt resort som aldrig er set før, den bryder alle reglerne på mange måder. Disse kvarterer vil være vigtige for at sikre, at der vil være noget for hver enkelt person, hvilket vil give de besøgende en hel unik oplevelse, som vil forblive i deres erindring hele livet. “


Ian Sandford, direktør for projektet Intu Costa del Sol, præsident for Eurofund og partner for intu i joint venture, tilføjer: “Det som gør dette projekt så bemærkelsesværdig er vores tilgang, rodfæstet ud fra en filosofi, som opstår ud fra behovet for en ny og anderledes tankegang. Begrebet kvarterer er grundlæggende, og vi tror, at det virkelig vil få projektet til at skille sig ud på den internationale scene. “


De forskellige kvarterer


The Boulevard

Det er stedet for de mest dristige, her vil man få mulighed for at opdage de nyeste tendenser og finde de mest innovative mærker i verden. De besøgende skal hæve deres forventninger og forberede sig på at flyve gennem luften.


The Hood

Et kvarter til at udforske de mest uforglemmelige oplevelser i et frisk, kreativt og kulturelt miljø. Her vil de besøgende finde en lang række mærker, iværksættere og kreative firmaer i det mest inspirerende miljø. Man ville kunne hænge ud, udtrykke sig og skabe i dette avantgarde og konstant skiftende scenarie.


The Hills

Dette eksklusive og udsøgte kvarter vil overraske og forføre. Gaderne vil være opførte i ægte middelhavsstil og vil blive mødestedet for klassiske luksusmærker og de mest elegante stilarter. Det bliver en shoppingoplevelse som ingen anden.


The Gallery

Luksusbutikkerne vil her dele plads med kreative pop-ups, som i sammenspil vil skabe en unik kombination af luksus og trendy mærker. De besøgende vil her få en premium shoppingoplevelse på det elegante torv. Det er den ideelle destination for kultur, stil og kreativitet.


Wonderland

Perfekt til en sjov familiedag, hvor man vil kunne skabe minder og dele latter. De Besøgende vil kunne udforske storslåede åbne grønne områder. Derudover kan familier her nyde en dag som aldrig før, i Kids ‘Plaza.


Central park

Central Park er det område som vil forene og være det cetrale punkt i intu Costa del Sol. Her vil man kunne finde roen, samtidigt med at kunne deltage i nogle af de mange aktiviteter der vil være. Dette område vil være et åndedrag af frisk luft.


The Lake

Designet til at give det bedste inden for underholdning og sjov. Anlagte haver og designfaciliteter som vil være de perfekte omgivelser til at slappe af, tilbringe en behagelig stund med venner og familie og nyde et storslået show på søen. Samtidigt vil det være muligt at få testet ens evner og få et adrenalinsus i en af de mange aktiviteter området vil tilbyde. Enhver alder er god. Det er et sted, som kan garantere, at de besøgende vil ønske at vende tilbage til.


The Arena

Dette område er en destination i sig selv og vil være det perfekte sted at nyde de bedste forestillinger. Fra nye kunstnere til de mest berømte på verdensplan. Der vil være noget for alle.


Hvis alt skrider frem efter planerne, så kan vi forvente områdets indvielse engang i år 2023.

Fakta boks:

• 20 forskellige turistattraktioner

• Over 70 restauranter

• 2 Hoteller

• 1 Koncertsal med plads til 5000 tilskuere

• Spaniens største Urban Gård

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page