top of page

Klubmesterskab og månedsmatch i Club de Golf Dinamarca den 18-19. oktober 2019

CdGD’s måneds match blev spillet fredag den 18. oktober på MIJAS GOLF, LOS LAGOS og var samtidig kvalifikation til årets klubmesterskaber.

Traditionen tro var dagens sponsor NYKREDIT, som i dagens anledning var repræsenteret af Christel og Marianne, som begge spillede med, samt Niels der som vanligt var placeret ved 10. teested, hvor der blev udleveret forfriskninger samt lidt til maven. Alle deltog ligeledes i lørdagens arrangement i Miraflores Golf, hvor både klubmestre og månedsvindere blev fejret på behørig vis.

Første start var kl. 09:30, og derefter gik man ud med 10 minutters mellemrum. Der blev spillet i 4 rækker A-B-C-og D. Alle i A og B række samt enkelte C spillere spillede slagspil. C og D række spillede Stableford og deltog derfor kun i månedsmatchen om fredagen.

De 4 bedste bruttoscores i damerækken, de 6 bedste bruttoscores i herrer senior og de 6 bedste bruttoscores i herrer veteran gik videre til finalen lørdag, med første start kl. 11:30 på LOS OLIVOS

Efter fredagens runde var den generelle opfattelse, at alle syntes det var en dejlig bane, men at den var lige lidt for lang for de fleste. Måske skulle tee-stederne flyttes lidt frem til næste år, så alle kan få en god oplevelse på runden.

Efter runden blev der indtaget sandwichers og kolde drikke på terrassen, medens matchledelsen fandt frem til de 16 bedste bruttoscores, som skulle kæmpe om klubmesterskabet om lørdagen.


Efter lørdagens runde var de 3 klubmestre og de 3 runner-ups fundet. Så kunne resultatet fra månedsmatchen afsluttes, og det gav følgende resultater:

A-rækken 1.præmie Jan Petersen netto 78 slag, 2.præmie John Sørensen netto 78, 3.præmie Per Christensen netto 79, 4.præmie Kenneth Bæk netto 79.

B-rækken 1.præmie Lars Hahnemann netto 76 slag, 2.præmie Bent Langerup Jensen netto 80, 3.præmie Flemming Stoltze netto 80, 4.præmie Paul Sauerberg netto 81.

C-rækken 1.præmie Jens Eibye 30p, 2.præmie Alma Haahr 29p, 3.præmie Liss Eibye 29p, 4.præmie Marianne Agger 28p.

D-rækken 1.præmie Nanna Bahnsen 30p, 2.præmie Henriette Dideriksen 30p, 3.præmie Marianne Høyer 28p. 4.præmie Edith Thomhav 26p.

Christel takkede bestyrelsen for godt samarbejde og gav accept på, at NYKREDIT er med som sponsor også i 2020, både på matchen og ÅRETS GOLFER 2020

Efter præmieoverrækkelsen skulle klubmestrene fejres, og resultatet var som følger:


DAMER

Klubmester Tove Pedersen bruttoscore 188

Runner-up Rigmor Brøndum Petersen bruttoscore 204


HERRER SENIOR

Klubmester Claus Rasmussen bruttoscore 166

Runner-up Niels Stielund bruttoscore 171


HERRER VETERAN

Klubmester Ib Brøndum Petersen bruttoscore 184

Runner-up Poul Christensen bruttoscore 195


Efter winner speach fra Claus skulle ÅRETS GOLFER 2019 også fejres. ÅRETS GOLFER 2019 var i år også sponseret af NYKREDIT.


Årets Golfer 2019 DAMER: Marianne Agger 130 point

Årets Golfer 2019 Herrer: Bent Langerup Jensen 145 point.


Efter alle præmier var overrakt, måtte Gerhard Strauss også fejres for sin flotte HOLE IN ONE på 14. hul på San Roque i september matchen.

Efter præmieoverrækkelse og dejlig middag sluttede aftenen med musik og dans.

Endnu engang en stor tak til NYKREDIT for deres samarbejde og velvillighed til at sponsere vores klub, så det er muligt at afholde sådan et flot klubmesterskab.

Næste match afholdes på Los Flamingos lørdag den 16. november.

Bestyrelsen.

55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page