top of page

Lysene tændes

Julen er hjerternes fest, en ceremoni, hvor vi fejrer kærligheden. Vi tænder lys både fysisk og i medmenneskelig forstand.


PERNILLE KNUDTZON, SPECIALLÆGE I ALMEN MEDICIN, VITAFAKTA HEALTH CLINICKigger vi os omkring i verden, er der nok af uro og ballade. Der er i høj grad brug for lys, nænsom omsorg og kærlig handling.


Hvad kan jeg gøre for at hjælpe?

Naturfolk-ceremoni-leder Arkan Lushwala besvarer dette spørgsmål fra et jordisk perspektiv:


”Svaret på ”Hvad kan jeg gøre?”

Lad os tale om hvad der sker på Jorden lige nu. Mange af de livsbetingelser, som vi plejede at tage for givet, er nu virkelig ude af balance.


Forhåbentlig har vi stadig tid til at få det bragt i balance, så livet kan fortsætte.


Jeg rejser rundt i verden og møder mennesker og taler med mennesker fra forskellige kulturer, og overalt spørger folk: ”Hvad kan vi gøre?”


Spørgsmålet, hvad kan vi gøre, er spørgsmål nummer to.


Det første spørgsmål er ”Hvem vil vi være?”


For hvad du kan gøre, er en konsekvens af, hvem du er.


Når du ved, hvem du vil være, ved du, hvad du kan gøre, og vi har ikke råd til at spilde tid, vi har lidt tid.


Vi skal være præcise nu.


Når nogen oprigtigt spørger ”hvad kan jeg gøre?” er mit ydmyge svar, og det eneste oprigtige svar, jeg finder i mit hjerte: ”Find først ud af, hvem du vil være”.


At tage fat er yderst vigtigt i denne tid. Der er ikke tid til at tale om det. Det mest spirituelle er at sætte i gang.


At gøre noget ved det, der sker. At hjælpe, hvor hjælp er nødvendig. At stille op og beskytte det, som bliver beskadiget.


Og alligevel skal denne handling være født fra et sted i os selv, der har reelt talent, reel intelligens, reel kraft, reel forbindelse til jordens hjerte, til universel visdom, så vores handlinger er ikke spild af tid, så vores handlinger er præcise, så vores handlinger er i harmoni med bevægelsen, den hellige bevægelse af den styrke, der ønsker at forny livet her på Jorden og gøre livet bedre for de næste generationer.”


Tænd lysene i hinanden og elsk livet

Glædelig jul


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page