top of page

Miramar Shopping Center donerer 100.000 euro til Fuengirola Kommune

Af Frederik Avenstrup


Miramar Shopping Center donerer et beløb på 100.000€ til Fuengirola byråd for at dække de mest presserende behov, som byrådet oplever blandt deres borgere under sundhedskrisen forårsaget af COVID 19. Donationen, der blev gennemført den 27. marts, bruges i forskellige sociale programmer, som byrådet har lanceret i byen med det formål at dække de grundlæggende og umiddelbare behov hos de mest berørte og sårbare grupper.


Meget af det bruges til at betale regninger og udgifter for beboere, der kan bevise, at de befinder sig i en sårbar økonomisk situation på grund af COVID-19-krisen, hovedsageligt gennem socialhjælp. Ligeledes går donationen til andre sociale programmer fra byrådet, der forsøger at afbøde virkningerne af sundhedskrisen blandt de mest trængte familier som f.eks. Betaling af basale forsyninger.


De midler, som byrådet indsamler fra denne donation såvel som fra andre donationer fra enkeltpersoner, forvaltes af afdelingen for sociale tjenester, der hører under Instituttet for Social Velfærd.


Centro Comercial Miramar åbnede i 2004 og er en familievirksomhed med dybe rødder i det lokale samfund - hvortil størstedelen af de direkte og indirekte arbejdstagere hører hjemme - så de har ikke tøvet med at deltage i bølgen af solidaritet, der er vækket i byen Fuengirola som følge af sundhedskrisen.


I øjeblikket forbliver Carrefour-supermarkedet og nogle autoriserede virksomheder som Vodafone, Holland & Barrett, Myrafarma, Kiwoko, Island, Sabadell og Comerco åbne i centret.

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page