top of page

Nedrivningen af Marymar giver plads til nyt kommercielt område ved promenaden i Benalmádena

Af Frederik Avenstrup


Bygningen har været forladt siden 2011 og vil give plads til et parkeringsområde og restauranter.


Efter at have været lukket siden 2011 har Marymar-bygningen i Benalmádena Costa været forladt og i år 2018 nåede bygningen sit værste øjeblik, da et stykke af promenaden måtte lukkes på grund af risikoen for bygningens sammenbrud. Men nu er det endeligt besluttet at ejendommen skal forsvinde og give plads til et nyt projekt, der sigter mod at fremme paseoen med et nyt kommercielt galleri, til gavn for alle områdets strandgæster.


Den 13. november blev det nye projekt, som vil hedde Marymar Plaza, præsen- teret af borgmesteren i Benalmádena og de andre projektansvarlige.


”Dette projekt er en del af den nye by model, som vi havde planlagt til Benalmádena Costa: i fire år har vi arbejdet på at søge finansiering til dette, både offentlig som privat, for at ændre og modernisere vores kyststrækning,” sagde kommunalchefen.


Navas henviste specifikt til opnåelsen af europæisk støtte til den bæredygtige byudvikling (EDUSI), hvilket vil beløbe sig til 12,5 millioner euro til ombygning af Avenida Antonio Machado, indgangen til marinaen eller de områder med arkæologiske ruiner.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page