top of page

NY RESTAURANT FOR GLUTENINTOLERANTE

Celicioso er Puente Romano Beach & Spa Resorts nyeste restaurant og specielt for denne niende restuarant er de glutenfri retter på menukortet.

Ejeren, Santiago Godrid, blev selv diagnosticeret cøliaker, da han var 23 år og frygten for aldrig nogensinde at kunne nyde en velsmagende pizza eller kage inspirerede ham til at åbne en glutenfri restaurant først i Madrid og nu Marbella.


“Der er et voksende behov for glutenfri produkter,” fortæller Santiago. “Flere og flere får konstateret cøliaki eller intolerance overfor gluten, og jeg vil gerne bevise, at selvom maden ikke indeholder gluten, behøver den hverken være kedelig, tung eller tør. Du kan faktisk slet ikke smage, den ikke indeholder gluten.”

Restauranten tilbyder desuden virkelig velsmagende cocktails og friskpresset juice, som du kan nyde med din glutenfri brownie eller cupcake.

Bagerafdelingen har desuden friskbagt brød, og de lytter gerne til kundernes ønsker om flere produkter. Celicioso er åben fra kl. 10 hver dag og serverer morgenmad, frokost og middage, og servicen inkluderer desuden take-away og levering.

i Puente Romano Beach & Spa Resort Marbella.6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page