top of page

Ny skandinavisk designbutik i Sotogrande

Af Frederik Avenstrup


Det var med stor interesse, at jeg troppede op hos Nordic Lifestyle, hvor jeg blev modtaget af Axel.


Det er nemlig den første forhandler i Europa af Danish Loft design, som nu har åbnet butik i Sotogrande af danskerne Axel og hans kone Carina.

Butikken på 160 kvm. ligger i CC Sotomarket og den indeholder kun ting i nordisk stil.Her finder du design til boligen, kunsthåndværk, modetøj, sko, accessories, smykker, etc. som alle er nøje udvalgt.


Butikken emmer af den skandinaviske stil, en flot stilren og indbydende stemning, med store facadevinduer der forvandler et besøg i butikken til en elegant nordisk sanseoplevelse.


‘Less is more’

Udover det simple udtryk, er den nordiske stil også kendetegnet ved brugen af kvalitet, lyse farver og naturmaterialer.


Danish loft design er designet ud fra et princip om at være miljø bevist og vælge kvalitet frem for kvantitet. De bestræber sig på at have 0 % spild på metal og træ. ”Only use plantation and replanted wood with certification for place of origin – no rainforest wood is used, only FSC certified wood materials. All wood materials are treated with pure organic product such as Linseed oil or waterbased stain from Danish brand Protego. All the metal you se for both furniture and ascessories are powder coated without use of hamful solvents.”


Den nordiske indretningsstil har domineret de danske hjem i mange år, men har efterhånden vundet indpas i hele verden, som tydeligt kan ses i de fleste boligmagasiner fra hele verden. Stilen er også blevet populær i Spanien som har fået øjnene op for den lyse og praktiske minimalistiske stil. Nordic Lifestyle har allerede haft mange spanske kunder, som kan lide den måde vi indretter os på i Norden.


Et eventyr i udlandet

Axel og Carina lærte hinanden at kende i Nordea Bank oppe i Danmark for 9 år siden, hvor de arbejdede sammen. Og sammen har datteren Leonie på 4 år.


I 2014 fik Axel tilbudt job i Jyske Bank i Schweiz, som han takkede ja til og de flyttede derfor til Zurich. Men det var kun starten på det store udenlandske eventyr for familien. I 2015 lukker Jyske Bank sin schweiziske afdeling ned for at samle sine internationale aktiviteter i deres Jyske Bank afdeling på Gibraltar.


Familien vælger derfor at flytte til Gibraltar, hvor Axel begynder at arbejde i Jyske Bank Gibraltar og Carina begynder at arbejdede hos en ejendomsmægler i La Duquesa ved Manilva. Deres datter Leonie var 4 måneder da de kom hertil. Men i starten af 2019 vælger Jyske Bank i Danmark at sætte sin filial på Gibraltar til salg, hvilket får parret Axel og Carina til at vælge at starte et nyt eventyr, nemlig at blive selvstændige. De arbejder nu sammen igen og de er fast besluttede på at forfølge deres drømme, gøre det de elskede at lave, til en levevej. Familien er selv bosat i Sotogrande og elsker livet i Sydspanien og de glæder sig til at fortsætte deres eventyr i udlandet.


Så hvad enten du er til det tidens standser eller elsker nips, så har Nordic Lifestyle helt sikkert noget at byde på indenfor livsstil og boligindretning.


Så hvis man alligevel er nede på disse kanter, så tag lige et smut forbi Nordic Lifestyle, der for øjeblikket forhandler:

  • Øl fra bryggeriet Gran de select

  • Hår ass + smykker fra Le Mosch Denmark

  • Sko og tøj danske mærker, mest Cashott Copenhagen

  • Møbler og home decor fra Danish loft design

  • Sko for herre og damer af høj kvalitets læder


125 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page