top of page

OLÉ…! CAFÉ LA VIDA

Pattegris, Vinsmagning… Så kan det da heller ikke blive bedre, vel? Alt dette kan du være med til et og samme sted, nemlig på Café La Vida, som med deres gæstekok KOK MED KUL PÅ, håber på at det bliver en uforglemmelig oplevelse.


Af Diana Sørensen


Café La Vida holder et super arrangement her i marts måned, hvor de får fint besøg af en gæstekok fra Danmark og hans navn er Lars. Erik og Lars kender faktisk hinanden fra deres fælles tid på Svogerslev Kro i Roskilde.

Lars er for nyligt flyttet ned til Spanien med sin familie. Restaurationsbranchen er som mange ved en hård branche og er et foretagende der kan være svær at få til at hænge sammen med familielivet. Derfor besluttede familien at rive teltpælene op hjemme i det kolde nord og flytte ned til de mere behagelige temperaturer i Benalmádena.


Børnene er kommet på Bifrostskolen og Lars kører sit cateringfirma i Danmark hernedefra. Han tager dog op og hjælper til de weekender der er ekstra travlt, ellers laver han det administrative arbejde for virksomheden, nede fra sin spanske adresse. Det er en af fordelene der er ved den digitale verden i dag, at den giver også mulighed for at hjælpe folk som Lars til at komme væk fra en travl hverdag og kunne prioritere familien.


Men Lars kan ikke helt holde fingrene væk fra kødgryderne og har derfor sagt ja til at holde dette arrangement sammen med Erik fra Café La Vida. Det bliver ikke mindre end en lækker buffet med Helstegt Pattegris, ledsaget af Vinsmagning med La Cuenta vinos.


Ja det er blevet så populært, at datoen blev udsolgt på utrolig kort tid, så de blev nødt til at åbne op for endnu en dag. Så I kan stadig nå at være med.


 

Torsdag den 12. marts kl. 18.30

Fredag den 13. marts kl. 18:30, helt udsolgt!!

Pattegris og sangria på Solkysten

Cafe La Vida i Fuengiola har inviteret Kok Med Kul På som gæstekok

Tilmelding på tlf. 0034 659 726 743

Spis alt hvad du kan for - 24.95

Vinsmagning La Cuenta Vinos

Vi glæder os til at lave en lækker buffet til jer.

631 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page