top of page

Prislister på alle taxa-stoppesteder i Mijas

Af Frederik Avenstrup


Initiativet sigter mod at give større gennemsigtighed over de tjenester og priser, taxachaufførerne i Mijas tilbyder


Fra den 5. december har alle taxa-stoppestederne i Mijas fået opsat skilte med information omkring deres tjenester og priser: «Målet med dette er på den ene side at give endnu mere gennemsigtighed omkring den service, der leveres af Mijas-taxigruppen, og på den anden side at tilbyde mere information på stedet til alle deres brugere», forklarede den ansvarlige for transport og mobilitet i Mijas Kommune, Nicolás Cruz.


For at dette skal lykkes har man i december måned været i gang med at installere informationstavler over de tjenester de udbyder, priser på ture til de forskellige nærliggende seværdigheder og til nabokommunerne, tilføjede Cruz.Cruz præciserede, at denne foranstaltning «vil få borgerne til at se, at der ikke er den store forskel i priserne på taxaer og de andre offentlige transporttjenester, at priserne ikke forekommer faste ved alle stop, da afstanden mellem opsamlingsstedet og destinationen varierer, og det er et omtrentligt prisestimat ».


Rafael Bonilla, præsident for Radio Taxi Mijas, tilføjede til dette at ”det er et stort fremskridt, da vi har efterlyst en godkendelse af disse informationsskilte i ganske lang tid og brugt meget til på at udvikle designet, så alt hænger sammen. Det har været noget, som brugerne selv har efterspurgt i lang tid».

78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page