top of page

SHOWBIZ VENNER MØDES PÅ SOLKYSTEN

Anders Birchow har lige gæstet den spanske Solkyst og underholdt til oktoberfest på både øst og vestsiden af Málaga.

Anders er jo meget glad for sit golfspil og slapper gerne af indimellem sit travle program med en runde golf.


Pia Carlsson fra RSB Golf, fik arrangeret et par golf runder så det kunne passe ind Anders’s program, først på Baviera Golf, som ligger øst for Málaga og denne bane er jo for nylig blevet købt af en den spansk/portugisiske Carlos Chartes & danske Karen Jessen, de har store planer om forbedringer af banen, klubhus osv i nærmeste fremtid, og ser frem imod at byde flere danske golfspillere velkommen på banen.

Dernæst var Anders blevet udfordret til at spille match med RSB Golf’s senior spillere på den flotte Atalaya Old course, og det takkede han med det samme ja til.

Det var en meget veloplagt Anders Birchow som dukkede op på golfbanen, klar til match på fridagen mellem de 2 oktoberfester, og selv med et lånt golf sæt, lykkedes det ham at vinde over samtlige senior spillere, med et stort smil på læberne, det ses tydeligt at han er i ”sit es” når han er på golfbanen. Alle havde en dejlig golfdag og sluttede af med en god stemningsfyldt middag i klubhusets nyrenoverede restaurant. Anders fortalte lidt om nogle golfoplevelser han har haft rundt omkring i verden og nævnte da også, at det bestemt ikke er sidste gang han har været på Solkysten og spille golf.


Anders Birchow og Pia Carlsson er tidligere showbiz kollegaer på de danske teatre, diverse sommer revyer m.m i dag bor Pia Carlsson i Marbella og driver en golf virksomhed for danske golfspillere, hovedsaligt senior spillere som gerne vil holde spillet ved lige over vinteren, og slippe væk fra kulde og grå vinter i Danmark. Mange golfere søger mod de sydlandske himmelstrøg, og opholder sig helt op til 10-12 uger om vinteren i Sydens Sol. RSB Golf har også fået en super destination i Mojacar området, hvor der er ca 3-4 grader varmere om vinteren, og det tiltrækker jo mange skandinaviske gæster, og de nyder livet og golfspillet i dette naturskønne område.

Anders og Pia fik talt om ”gamle dage” på teatret og genopfrisket flere minder fra den tid. Anders glæder sig til at komme i gang med en turne rundt i Danmark med Linie 3 ….. og slutter af med at sige han meget gerne vil komme tilbage til Solkysten igen.

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page