Spørg Eksperterne - December 2019


Fodvorte

Hej Henrik

Jeg, tror, at jeg har en fodvorte under foden. Jeg har haft den i mange år. Er det noget du kan klare?

Mvh Tom.


Hej Tom

Tak for dit spørgsmål. Desværre så kan fodvorter ikke behandles, da det er en virus i huden. Men hvis du har hård hud omkring den, som generer, så kan jeg godt hjælpe dig af med det.

Med venlig hilsen Henrik Lindberg, statsautoriseret fodterapeut.


 

Akupunktur mod hedeture

Hej Centro Sanum

Har I også akupunktur? Jeg er vant til at få det i Danmark for min overgangsalder, især mod hedeture. Jeg kunne godt tænke mig at fortsætte behandlingen, når jeg er hernede på kysten.

Hilsen Pernille.


Hej Pernille

Der tilbydes også akupunktur her i Centro Sanum, så du er meget velkommen til at kontakte os. Det lyder som en meget god ide at forsætte med den behandling, som du allerede er påbegyndt.

Med venlig hilsen Rachel Cohen, akupunktør.

 

Går dårligt

Hej Rikke.

Kan du hjælpe min mand, som er begyndt at gå meget dårligt. Han går helt skævt og nogle gange, så er det som om, at han mister forbindelsen til det ene ben. Jeg er bange for at han falder. Han er undersøgt ved lægen og de kunne ikke finde noget.

Hilsen Jette.


Hej Jette.

Tak for dit spørgsmål. Umiddelbart vil jeg tænke at det kan jeg godt hjælpe med, men jeg har naturligvis brug for at undersøge ham og derefter lave en endelig vurdering ud fra det. Uanset er det jo vigtigt at han bliver hjulpet, så fald undgås og så han får det bedste funktionsniveau muligt.

Med venlig hilsen Rikke Markussen, fysioterapeut.

 

Kramper i læggen

Hej Rikke.

Jeg døjer meget med kramper i læggen om natten. Kan du evt. hjælpe med det?

Hilsen Lise.


Hej Lise.

Tak for dit spørgsmål. Lægkramper er som oftest meget nemt afhjulpet med massage og anden manuel behandling, udspænding samt øvelser for læggen. Meget gerne suppleret med et tilskud af magnesium. Det bedste er en fysioterapeutisk undersøgelse, så der også kan tjekkes for andre årsager til lægkrampe.

Med venlig hilsen Rikke Markussen, fysioterapeut.

 

Alle, der indsender et spørgsmål til brevkassen OG får det bragt i bladet, får en gratis massagebehandling på 55 min. Hvis de ønsker at være anonyme i bladet, kan de sagtens være det.

 

Send dine spørgsmål til info@centrosanum.es


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif