top of page

SPANIENS KYSTLINJE ER YDERST POPULÆR BLANDT VERDENS TELEARBEJDERE

Opdateret: 26. mar. 2021

Promotor Taylor Wimpey España har observeret, at telearbejdere fra hele verden overvejer at købe bolig i områder med godt vejr året rundt, god Wi-Fi og grønne områder.


Antallet af mennesker, der arbejder hjemmefra, er fordoblet siden pandemien udbrød i Spanien.


Covid-19-pandemien har tvunget mange medarbejdere til at arbejde hjemmefra, en praksis, der var et mindretal i Spanien før sundhedskrisen. Ifølge INE-data udførte kun 4,8% af medarbejderne telearbejde i 2019. Nu er situationen vendt, og ifølge en undersøgelse foretaget af Spaniens Nationalbank øgede 80% af virksomhederne i 2020 telearbejdet.


Spanien og mere specifikt den spanske kyst har gode udsigter til af blive en af verdens foretrukne steder for telearbejde på grund af dets specielle egenskaber. Den britiske promotor, Taylor Wimpey España, har blandt sine boligkøbere observeret, at telearbejdere leder efter boliger på steder med godt vejr hele året rundt, fremragende Wi-Fi-forbindelse og grønne områder, åbne rum, hvor de kan nyde naturen. Den spanske kystlinje opfylder netop alle disse krav.


Så med disse data i tankerne forbereder de spanske kystbyer sig på at tiltrække alle disse telearbejdere, både nationale og internationale. For eksempel har Málaga og Marbella lanceret reklamekampagner for at positionere sig som en sikker kvalitetsdestination for dem, der overvejer en fremtid på et sted med et godt klima året rundt, arbejdsområder og kulturelle og teknologiske aktiviteter.


Botanic, Taylor Wimpey Españas udvikling i La Reserva de Alcuzcuz, Benahavís (Málaga), er en af ​​de unikke boligbyggerier, der har alle præferencer hos telearbejdere. Det blev født under kriterierne for bæredygtighed, økologi og bioklimatisk arkitektur. De grønne områder spiller en vigtig rolle i designet og respekterer de forskellige arter og træer, der er hjemmehørende i området. De rummelige 3-værelses boliger med store sydvendte terrasser er klar til at flytte ind i.


Det skal også bemærkes, at alle nye Taylor Wimpey España-boliger har den nødvendige infrastruktur til internetforbindelse inkluderet i overensstemmelse med telekommunikationsloven. Endnu en grund til, at telearbejdere vælger denne promotors boliger er, at Taylor Wimpey har bygget på den spanske kyst i mere end 60 år.


“Spanien kan blive den ideelle løsning for digitale nomader”, siger Marc Pritchard, salgs- og marketingdirektør hos Taylor Wimpey España. Flere og flere job kan udføres eksternt, og der er allerede mange byer, der er blevet ægte ‘smarte byer’, der tiltrækker tekniske job. ”Dette er den måde at arbejde på, der skal tilskyndes langs den spanske kyst”, tilføjer Pritchard.

God infrastruktur og forbindelser er andre af de vigtigste egenskaber, som telearbejdere kræver. Og dette gælder også for den spanske kyst. De fleste kystbyer har gode vej-, jernbane- og lufthavnforbindelser. På mindre end 1 time kan udenlandske telearbejdere flyve tilbage til deres hjemlande.


Taylor Wimpey Españas boligkompleks La Recoleta III i Torrevieja, Spanien, ligger kun 1 time fra Alicante lufthavn. Lejlighederne med 2 og 3 soveværelser, ved strandpromenaden og med direkte adgang til stranden, er godt indrettede med private terrasser. Bygningerne med brede veje med adgang til havet, fælles haver og komplette tjenester gør dette område til et perfekt sted at fjernarbejde. Ejendommene er klar til at flytte ind.


For mere information bedes du kontakte Taylor Wimpey España i dag på det gratis telefonnummer 900 130 044 eller besøge www.taylorwimpey.es.

For fotografier eller interviews bedes du kontakte Carmen Durán Comunicación Tlf.609 569 878 info@carmenduran.com, www.carmenduran.com

188 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page