top of page

SWIFT TRAWLER 41 FLY

En generøs passagerbåd, Swift Trawler 41, fornyer med succes ånden og stilen af trawlerudgaven. Denne nye innovative 40-fods motorbåd, der er tilgængelig i både Fly- og Sedan-versioner, har masser af plads, komfortabel og praktisk, og har en kapacitet op til 7 passagerer.NAVAL ARKITEKT: BENETEAU POWER

INDENDØRS DESIGN: Andreani Design

UDVENDIGT DESIGN: Andreani DesignUDVENDIGT DESIGN

Bådens stilfulde og moderne udseende afspejler fornyelsen af Swift Trawler-linjen, præget af lanceringen af Swift Trawler 47. Swift Trawler 41 har en flydende og afbalanceret profil, understreget af et slankt, skrog, hvilket betyder, at den skærer perfekt gennem havet. Styrehuset tilbyder et slående generøst glaseret rum, mens fordækket med sin store solpude og en høj beskyttende pulpit gør denne langdistance krydstogter endnu mere karakteristisk. Bådens nye skrog er også designet til optimalt brændstofforbrug og effektivitet i begge tilgængelige versioner: Fly eller Sedan.
INDRETNING

Lysstyrke, brugervenlighed og behagelig livsstil karakteriserer de indbydende, men praktiske rum i Swift Trawler 41. Der er masser af innovative løsninger, der gør livet let ombord. Den bageste kabys forbinder problemfrit med cockpittet, som har en glidebænk, der gør det let at komme til svømmeplatformen. I styrehuset roterer pilotstedet, så otte passagerer kan sidde ned i salonen. Loungen konverterer til et behageligt soveværelse med dobbeltseng, omgivet af et gardin for privatlivets fred. Under dæk bringer de tre kahytter ombord til 7 antallet af passagerer, som båden kan rumme komfortabelt på denne innovative familiecruiser.


EGENSKABER

Samlet længde: 13,43 m

Skroglængde: 12,52 m

Skrogbjælke: 4,20 m Lys forskydning: 11 040 kg

Brændstoftank kapacitet: 1170 l

Ferskvandskapacitet: 400 l

Motorydelse (hk): 2 x 300 CV

Fremdrift: Aksellinje

CE-certificering: B8 / C10 / D10


www.beneteau.com

170 visninger0 kommentarer
Solkysten-logo.gif
bottom of page