top of page

Udstedelsen af licenser til åbning af nye butikker i Estepona er steget med 155%

Borgmesteren siger, at denne stigning, svarende til perioden 2011-2018, er en konsekvens af renoverings- og genopretningsplanen af byens centrum


Af Frederik AvenstrupDe kommunale åbningstilladelser udstedt til servicevirksomheder i Estepona centrum er steget med 155 procent mellem perioden 2011-2018. Det er data leveret af byens borgmester, José María García Urbano.


Han understreger også, at genoprettelsen og forskønningen af det historiske centrum har været nøglen til den stigning i den kommercielle aktivitet, stigningen i åbningstilladelser for nye virksomheder og opførelsen på nuværende tidspunkt af 14 små, hyggelige, luksushoteller i byens centrum, som indtil nu var en mangelvare i dette område, da området ikke tidligere har været attraktivt for turisme.


Har García Urbano oplyst, at bygnings- og boligreformlicenser ligeledes er steget i samme område, det har betydet en genoplivning af byen som har oplevet en stor prisstigning på fast ejendom i Estepona, som konsekvens af hele denne fornyelsesplan.


Under sin præsentation mindede borgmesteren om, at projektet ‘Estepona, haven på Costa del Sol’ har betydet en kommunal investering på mere end 12,5 millioner euro, siden dette initiativ blev lanceret i 2012.


Han forklarede også, at det har stoppet med den forringelse byens centrum, som andre byer også oplever. Men gennem genoprettelsen af det traditionelle og historiske centrum og i takt med beskyttelse, forbedring og respekt for det oprindelige miljø og en harmonisk implementering af nye moderne rammer, gør byen til en attraktiv og bæredygtig by. “ Talmæssigt har projektet ‘Estepona, haven på Costa del Sol’ hidtil betydet restaurering af mere end 120 gader og offentlige pladser, hvilket svarer til 50.000 kvadratmeter byområde.

51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page