top of page

Velkommen til Paradis

Af Frederik Avenstrup


Costa del Sol er ikke uden grund et af mange turisters favorit destinationer.

Derfor vælger mange folk også at besøge den spanske solkyst igen og igen.


Udover de mange solskinstimer, lune temperaturer og vidunderlige strande har Andalusien også en charmerende kultur. Det er derfor ikke så underligt, at så mange drømmer om at bosætte sig hernede.


Her har vi de perfekte rammer for et liv væk fra det kolde nord.

Husk god rådgivning, når du køber bolig i Spanien.


Der er bestemt mange gode grunde til at købe et hus i Spanien, men et godt råd er at forberede sig godt og få professionel rådgivning, inden man købe en ejendom i Spanien.


Der er mange fælder at falde i, når du skal købe din bolig. Vælg derfor en advokat samt en ejendomsmægler, hvor man taler skandinavisk eller engelsk, hvis du ikke taler godt spansk, så du undgår sproglige forviklinger.


Enova Estate

Find en bolig, der fungerer efter dine behov, der er stor forskel fra storbyerne til de mindre kyst- eller bjergbyer. Går du efter en helårs bolig eller en feriebolig, foretrækker du nybyggeri eller brugte boliger.


Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man skal vælge sit nye hjem, fortæller ejendomsmægler Björn Ingbrant Rubio som sammen med sin kone Tanja Ingbrant Rubio har Enova Estate i Manilva. I Manilva området finder mange det de drømmer om, skøn natur, golf, sandstrande, frisk luft samt en dejlig tilbagelænet og afslappet atmosfære, uddyber Björn.


Hos ejendomsfirmaet Enova Estate, lægger de vægt på en tryg handel, med en god rådgivning både før, under og efter en handel. Det giver en vigtig sikkerhed for kunden når der skal købes en ejendom i Spanien.


Som ejendomsmægler fortæller Tanja, ”det betyder meget for mig, at vi har en god kemi med kunden, for mig bunder det i tillid og oprigtighed i salgsprocessen. At vi kommer med relevante og gode forslag til køber. Om du vil sælge eller købe bolig, vil vi være dig behjælpelige fra start til slut gennem hele handlen med rådgivning”.


Enova Estates hjælper med alt fra købsrådgivning, kontakt med advokat, eftersalgsservice, internet, forsikring, møblering, vedligeholdelse og leje af dit hjem med mere.


Er du på udkig efter bolig i La Duquesa, Manilva, Casares, Sotogrande eller Estepona, så tøv ikke med at kontakte dem eller hvis du har spørgsmål.

 

Du finder mere information her:

Enova Estates

Adresse: Manilva Beach II Local 7, 29692 La Duquesa, Manilva.

Kontor: +34 951 273 680

E-mail: info@enovaestates.com

Facebook-side:

www.facebook.com/EjendomsmeglerCostaDelSolLaDuquesa/

670 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Solkysten-logo.gif
bottom of page